Ambiciózní projekt Silent Hunter 3
zdroj: tisková zpráva

Ambiciózní projekt Silent Hunter 3

14. 12. 2004 16:16 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Nejen zarputilí fanouškové simulátorů, ale tentokrát i lidé, kteří se obecně zajímají o námořní bitvy 2.

světové války, se mohou těšit na novou hru řady Silent Hunter. Silent Hunter III by měla vyjít na začátku příštího roku, konkrétně v únoru. Jejím vývojem se zabývá rumunský vývojářský tým společnosti Ubi Soft. Je to banda nadšenců, která ve snaze dosáhnout svého cíle - historicky věrného simulátoru s pěknou grafikou a přístupností širšímu spektru hráčů - neváhala prostudovat haldy knih a filmů, navštívit všechny ty nejdůležitější ponorky jako jsou: U-995, U-96, U-2540 či U-505; a především se pak setkat s opravdovým velitelem ponorek - Jurgenem Oestenem.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Jak už bylo výše několikrát naznačeno, Silent Hunter III je koncipována tak, aby zaujala nejen skalní příznivce simulátorů. Tvůrci se domnívají, že realismus a zábava nemusí být vždycky v protikladu a odkazují se na řadu současných titulů, které dokázaly obojí velmi dobře zkombinovat. Domnívají se, že i oni dosáhli takového souladu pokud jde o chování lodí anebo správy poškození. Co se týče historické přesnosti, budete si prý v závislosti na svých zkušenostech moci zvolit nejrůznější kombinace nastavení realismu. Jako příklad by šlo uvést možnost volby nastavení dobu trvání nabíjení torpéd - buď se rozhodnete pro realistických 15 - 20 minut, anebo jen 2 minuty.

V naší minulé zprávě týkající se Silent Hunter III jsme se zmínili o kampani, která bude zahrnovat válečné námořní operace v letech 1939 - 1945. Vedle této kampaně hra bude obsahovat také deset vedlejších misí. Velet budete ponorkám typů II, VII, IX a XXI. Budou zde možné i různé kombinace velitelských věží, modelů a výzbroje, takže celkem tu bude něco okolo 12 ponorek. Čelit budete vší válečné technice dané doby. Tvůrci vymodelovali asi 50 typů různých plavidel (vč. bitevních lodí King George V, Nelson, aj., ale také obchodních lodí či torpédoborců) a 12 druhů letounů. Multiplayer samozřejmě nebude chybět. Bude mít kooperativní mód s podporou až osmi hráčů přes LAN.

zdroj: HomeLAN

korgull

Nejnovější články