Aliens vs Predator ve 22 vteřinách
zdroj: tisková zpráva

Aliens vs Predator ve 22 vteřinách

30. 5. 2009 9:09 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

A jakou výbavu si do vetřelčí jeskyně vezme predátorský lovec? + DALŠÍ SCREENSHOTY

Po nedávném a vcelku nicneříkajícím teaseru se dnes na veřejnost dostaly vůbec první záběry z hraní sci-fi střílečky Aliens vs. Predator. Je jich příliš málo na to, aby si člověk o hře udělal lepší obrázek, ale stále lepší než nic:

zdroj: Archiv


Aliens vs. Predator - TISCALI sestřih záběrů z hraní z GTTV

Novináři přítomní na první předváděčce hry tvrdí, že prý bude celá velmi lineární až ve stylu Call of Duty. Rebellion pak předvedli jednu úroveň s predátorem: jeho příběhová linka se točila okolo toho, že mariňáci narušili jeden z predátořích chrámů a probudili v něm odpočívající vetřelčí královnu. Ta následně povraždila spoustu mladých predátorů, pročež byl na místo nakonec vyslán jeden "zkušený" predátor, aby zahladil stopy a vetřelčí královnu zase uspal - nebo pokud možno zneškodnil.

Výbava? Především infračervené a také vetřelčí vidění, které zvýrazní všechny vetřelce v bezprostředním okolí. Predátor bude dále moci aktivovat tzv. mód Focus, který mu v kostce shrne všechno nejdůležitější: kde jsou nejbližší nepřátelé, jaké má úkoly, ale třeba i to, zda jej protivník uslyší, pokud se predátor rozhodne skočit z nejbližšího převisu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

V rámci tohoto módu bude dále možné si zjistit, jakou má u sebe nepřítel zbraň, jak je na tom se zdravím, zda náhodou nekomunikuje s partou dalších vojáků schovanou za rohem a tak dále. A protože někdy bude třeba takovou skupinku mariňáků rozdělit, bude predátor umět používat jeden moc chytrý trik: zaleze si někam do temného rohu a napodobí kňourající lidský hlas. Můžete vsadit boty na to, že nejbližší voják se za hlasem vydá... a skončí přímo ve vaší pasti.

Aliens vs. Predator vyjdou pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3 - více v předchozích článcích:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Aliens vs Predator - oficiální nášup  [20.5.2009 16:16 - levis&jd]
Představení Aliens vs Predator  [23.4.2009 13:13 - jd]
zdroj: GT & IGN

levis

Nejnovější články