Akční War World nejen v obrazech
zdroj: tisková zpráva

Akční War World nejen v obrazech

26. 4. 2005 21:21 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Loni v létě představilo australské vývojářské studio Third Wave Games svůj nový projekt s názvem War World.

Jde o akční hru se souboji robotů, která bude prý již brzy k dostání a to prostřednictvím Internetu přímo od vývojářů za cenu necelých 25 dolarů. Podle zástupců Third Wave, kteří poskytli nedávno rozhovor magazínu Computer Games, se jejich dílo od většiny starých mech-her velmi liší. Je prý extrémně rychlé a má snáze pochopitelné ovládání podobné first-person střílečkám. Také jeho multiplayer by vás měl přímo nadchnout.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Děj hry je zasazen na planetu, kde to mezi průmyslem, uměním a vědou pěkně jiskří. Mechanizovaní válečníci zde bojují o peníze, slávu i jen aby předvedli své schopnosti. Příběh skrývá jedno velké tajemství tohoto světa. Hráč si bude moci vybrat ze tří naprosto odlišných typů robotů. S každým z nich bude hra vypadat jinak. Zajímavé na této hře bude mj. i to, že budete moci použít až čtyři zbraně najednou. Každá prý má velmi rozdílné taktické funkce, takže bude důležité, abyste se naučili, jak je kombinovat pro dosažení maximálního efektu. K soubojům bude docházet v různých prostředích. A to nejen vizuálně. Některá budou vhodná pro boj zblízka, v jiných se užije prvků špionážních her, v dalších dostanou své slovo zbraně pro boj na větší vzdálenosti.

Mimochodem, single-player vám nabídne okolo stovky levelů. Pokud jde o multiplayer, těšit se můžete především na klasický deathmatch mód. Tvůrci mají v plánu ale také týmově orientované typy (ve stylu Counter Strike) a CTF.
zdroj: CGOhomepage

korgull

Nejnovější články