Akční a brutální Afro Samurai
zdroj: tisková zpráva

Akční a brutální Afro Samurai

17. 7. 2008 19:19 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Přes půvabné kreslené ztvárnění je samuraj neúprosný a porcuje neuvěřitelně krvavým způsobem své nepřátele. + TRAILER

Společnost Namco Bandai na E3 připomenula svůj akční projekt Afro Samurai na motivy anime série, představující na první pohled trochu úsměvnou hlavní postavu, ovšem tím veškerá legrace končí. Afro Samurai je totiž hodně drsná third-person řezanice, kde se především za pomoci meče nekompromisně prosekáváte levely plnými nepřátel. Ústředním motivem je tedy boj, pro což využijete kombinaci tří tlačítek pro atak a dalších dvou pro skok a krytí. Útočnéá tlačítka nabízejí dva odlišné výpady mečem a kop, uvedené lze ještě dále provázat s výše anoncovaným skokem a krytem, což ve výsledku vytváří prostor pro zajímavá komba, porcující neuvěřitelně krvavým způsobem vaše oponenty. Přes půvabné kreslené ztvárnění tedy vůčihledně další hra s visačkou pro dospělé, kteří snáze stráví pohled na meč, procházející okem nepřítele, nebo jeho doslovné přeseknutí vedví.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Pokud hlavnímu hrdinovi začne docházet dech, je připraven aplikovat hodně speciální schopnost. Herní svět se náhle promění na syrové černobílé představení, ve kterém můžete nasměrovat vašeho samuraje pomocí analogu žádným směrem, aby posléze, při správném načasování výpadu (je nutno trefit záblesk, který se táhne po ostří meče), provedl zcela devastující atak po určené linii.

zdroj: Archiv


Afro Samurai E3 trailer

A jestliže ani tohle nepomůže z potíží, je tady nachystáno i rapidní urychlení jeho pohybové fáze, po čemž vaši soupeři náhle vypadají jako ve zpomaleném filmu. Každý útok, resp. trefa je v tomhle režimu pro zasaženého konečná. Pochopitelně, že zmíněný tanec smrti bude mít nějaký zásadní limit pro své využití, resp. příliš časté zneužití ve smyslu zjednodušení práce. Koncem tohoto roku budeme moci zdejší stejně stylovou, jako brutální akci ochutnat na vlastní gamepad.

Afro Samurai vyjde pro PS3 a X360 koncem letošního roku - více v předešlém zpravodajství.
zdroj: GameSpot

mart

Nejnovější články