Agatha Christie potřetí - Evil Under the Sun
zdroj: tisková zpráva

Agatha Christie potřetí - Evil Under the Sun

22. 3. 2007 18:18 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

A máme tu avízo další adventury z úspěšné série na motivy románů spisovatelky Agathy Christie. Tentokrát si tvůrci vzali na mušku Zlo pod Sluncem.

A máme tu avízo další (v pořadí už třetí) adventury z úspěšné série vyvíjené na motivy románů spisovatelky Agathy Christie. Tentokrát si tvůrci z AWE Games vzali na mušku Zlo pod Sluncem, neboli Evil Under the Sun, jak se dílo v originále jmenuje. Vydávat jej bude společnost Adventure Company, a to ještě letos v říjnu. Slavný detektiv Hercule Poirot se vrátí ve svém typickém stylu a jako vždy se objeví v pravý čas na pravém místě. Akorát té dovolené si zase moc neužije. Namísto toho bude vyšetřovat vraždu známé herečky. A vy s ním.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Evil Under the Sun vás vezme na úžasný tropický ostrov. Budete tam pátrat po vodítkách k původci vraždy a pronikat hlouběji do záhadných vztahů mezi více než dvaceti lidmi spjatými s případem. Hra jako taková bude oproti svým předchůdkyním na základě připomínek fanoušků v mnohém zdokonalena. V tomto ohledu bude například usměrněn systém inventáře, dále má být upravena chůze detektiva, systém dialogů - jejich vývoj má mít vliv na události v dalším postupu hrou a těšit se můžete i na rozmanitější prostředí a lokace.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články