Adventure 2000 Awards podle VE
zdroj: tisková zpráva

Adventure 2000 Awards podle VE

31. 12. 2000 22:44 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Na Voodoo Extreme se jako obvykle objevilo hodnocení nejlepších her za uplynulý rok v jednotlivých žánrech.

Jako první se soustředíme na asi nejslaběji obsazenou skupinu her, a to na adventure. Podle názoru autorů článku je stále těžší a těžší mezi minimem vydaných adventur vybrat tu trojici nejkvalitnějších. Jak to tedy dopadlo?

3.místo - nebylo uděleno
Je zde sice Gabriel Knight 3: Blood of the Sacred, Blood of the Damned, který na toto místo kandidoval, ale spousta chyb ho odsunula mimo pořadí. Další hry, jako např. Timeline, byly pro změnu z hodnocení vyřazeny pro slabý příběh a nelogické puzzle.

2.místo - The Longest Journey
Jedna z nejlepších adventure posledních 5 let, která hráči dává přesně to co potřebuje. V roli studentky umění April, která má různé problémy ve svém životě, budete řešit Shakespearovsky postavenou zápletku týkající se jejích divokých a až reálných snů. Vynikající grafika, dobře postavené puzzle a dlouhá doba hraní staví tuto hru zaslouženě na druhé místo.

1.místo - Escape from Monkey Island
Již čtvrté pokračování série z Opičího ostrova, poprvé zasazená do plně 3D prostředí, disponuje vynikajícím zpracováním a animací. Není to ale grafika co z ní dělá nejlepší adventure hru roku 2000. O to se postaral veselý, bláznivý, ale jinak vynikající příběh společný všem podobným hrám od Lucas Arts.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

MB

Nejnovější články