3D RTS Kombat mění název - Officers
zdroj: tisková zpráva

3D RTS Kombat mění název - Officers

22. 3. 2004 9:09 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Společnost Game Factory Interactive nás dnes informovala o změně názvu chystané 3D RTS Kombat, kterou vyvíjí studio 3A Games.

Tito vývojáři se totiž po dohodě s vydavateli rozhodli hru překřtít na - podle nich zřejmě svůdnější - Officers. Už i na oficiálních stránkách tuto změnu zaregistrujete celkem nepřehlédnutelně. I když text zde stále ještě hovoří o Kombat, logo už je nové.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Jiné změny titul prý však nepostihly. Děj je stále zasazen do období 2. světové války, hráč se stále může stát velícím důstojníkem jedné ze zúčastněných armád a stále je zde snaha o to, aby vám události války byly zprostředkovány co možná nejprecizněji. Tvůrci totiž hru prezentují také jako válečný simulátor.

Bitvy se mají odehrávat na mapách o velikosti 20 x 20 km. Každá ze stran může v boji využít až 15 tisíc jednotek a až 500 jednotek v zorném poli může být přímo ovládáno. Okolní krajina se bude lišit podle toho, kde se boje budou odehrávat tak, jako je tomu ve skutečnosti. Jak je vidět na ukázkách v naší galerii, vývojáři vás neušetří ani nejrůznějších rozmarů počasí a proměny dne v noc, což všechno bude mít vliv i na průběh bitvy.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články