Získejte SUPER sílu s novými notebooky MSI
zdroj: Inzerce

Získejte SUPER sílu s novými notebooky MSI

26. 5. 2020 16:17 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce

Herní notebooky MSI z inovovaných řad GS a GE jsou nově vybaveny grafickými kartami Nvidia GeForce® RTX SUPER™. Novinky přinášejí více jader a vyšší frekvence, což vám poskytne až o 25 % vyšší výkon oproti původní řadě RTX 20. Je čas získat SUPER sílu.

Sledujte, jak vaše hry ožívají díky SUPER ray-tracingu, který dokonale vykresluje stíny, odrazy a osvětlení. Tensor jádra SUPER rychle zpracovávají výpočty AI umělé inteligence. Díky SUPER rychlejším pamětem, vylepšením výkonu a technologiím zpracování obrazu se z těchto GPU stává SUPER zbraň ve hře.

MSI inzerce zdroj: Inzerce

  • Deep Learning Super Sampling 2.0 – DLSS 2.0 využívá Tensor jádra, která jsou na RTX GPU dedikována pro AI výpočty. Jde o vylepšenou neuronovou síť pro deep learning, která zvyšuje počty snímků za sekundu a zajišťuje skvěle vypadající ostrý obraz. Dodá potřebnou rezervu ve výkonu, kterou lze využít pro maximální nastavení ray tracingových efektů, vyšší rozlišení a prodloužení provozu na baterii až o 20 procent.
  • Dynamic boost – Inteligentně a automaticky vyvažuje výkon grafické karty a procesoru na základě jednotlivých snímků, čímž zvyšuje celkový výkon ve hrách. Dynamické zrychlení je automatické, adaptivní a vždy pracuje na zvýšení výkonu celého systému bez nárůstu spotřeby.
  • Advanced Optimus – Přelomová inovace přináší delší provoz na baterii a ničím nerušený zážitek ze hraní bez trhání díky technologii NVIDIA G-SYNC®. Advanced Optimus® určuje, která GPU vykresluje obraz a v pravý čas inteligentně vybírá vhodnou GPU podle typu pracovní zátěže bez nutnosti restartovat celý systém. *Momentálně nedostupné.

Překonejte konkurenci s novými procesory Intel

Získejte 50% nárůst v oblasti výpočtů z generace na generaci. Notebooky MSI jsou vybaveny 10. generací procesorů Intel® Core™ i9 (Comet Lake H), čímž poskytují bezkonkurenční herní zážitek.

* Ve srovnání s i7-9750H. Specifikace se liší podle modelu.

MSI Intel PR zdroj: Inzerce

Postoj a styl

GS66 získal prestižní ocenění iF Design Award 2020 a Red Dot Award 2020. GE66 Raider získal Red Dot Award. Notebooky MSI nabízejí sofistikované a kvalitní řešení a přizpůsobují se osobnímu stylu moderního hráče.

MSi GE/GS zdroj: Inzerce

Prostě třída

Řada GS je kombinací mobility, výkonu a třídy. Je vybavena špičkovým výkonem uvnitř nízkoprofilového, tenkého a lehkého šasi. Prodloužená výdrž baterie posune hraní her na další úroveň.

MSi GE/GS zdroj: Inzerce

Zrozen z dračí krve

Série GE se zrodila pro nadšené hráče. Ať už jste na LAN párty nebo na jiných akcích, řada GE jistě upoutá pozornost. Kromě toho, že poskytuje maximální výkon, je to první řada, která mé na svém šasi světelné RGB efekty.

MSi GE/GS zdroj: Inzerce

Více informací o zbrusu nových noteboocích a dalších herních zařízeních najdete na stránkách MSI.

Nejnovější články