Seznamte se, OVI Store...
zdroj: tisková zpráva

Seznamte se, OVI Store...

22. 11. 2010 16:40 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce |

Nakupování aplikací a her přes mobilní telefony je dnes již poměrně běžné. A tak není divu, že při úvahách o výběru mobilního telefonu pro letošní Vánoce hraje kromě velikosti displeje nebo kvality foťáku velkou roli i počet dostupných aplikací a vlastnosti samotného rozhraní pro jejich nákup. Největší světový výrobce mobilů, společnost NOKIA nabízí v tomto ohledu skutečně silný argument - nákupní rozhraní OVI Store. Z něj si denně uživatelé stáhnou více jak tři milióny aplikací a jedno z největších online tržišť světa zásobuje novými přírůstky na 400 000 vývojářů.

Slovo OVI znamená ve finštině "dveře" a OVI Store je skutečně branou do světa mobilní zábavy. V zásadě jde o webovou stránku, která je propojena s rozhraním ve vašem telefonu, pomocí kterého můžete nakupovat nejrůznější užitečné aplikace, utility a samozřejmě i hry přímo přes mobil. Není tedy nutné nic stahovat do stolního počítače a následně provádět synchronizaci s telefonem.

Velký monitor počítače můžete v případě OVI Store úplně vypustit ze hry, případně jej využít jen k pohodlnému výběru aplikací. Jakmile najdete tu "svou", stačí jen kliknout na tlačítko "Poslat do mobilu" a přes mobil ji pak následně pomocí speciálního odkazu zakoupit (případně rovnou stáhnout, protože na OVI je řada aplikací zcela zdarma). Platit přitom můžete jak prostřednictvím klasické platební karty, tak rychlou a pohodlnou formou Premium SMS.

OVI Store můžete používat s jakýmkoliv ze 135 podporovaných mobilních telefonů. Kompatibilitu s vaším telefonem si můžete snadno ověřit vždy přímo na stránkách OVI Store. A na jaké aplikace narazíte? Stáhnout si můžete skutečně všechno možné - od závodní hry Need for Speed: Shift přes logickou pecku Marble Maze až po seriózní aplikace jako Skype. Kromě toho najdete na OVI Store samozřejmě i další drobnosti jako tapety, vyzvánění apod.

V dalších článcích se dozvíte, jak začít OVI Store používat, jak jej nainstalovat, povíme si něco víc o nejoblíbenějších aplikacích a tak dále.

Smarty.cz

Nejnovější články