Právě vrcholí slevová akce Surtepu
zdroj: tisková zpráva

Právě vrcholí slevová akce Surtepu

29. 6. 2010 12:12 | Komerční sdělení / PR | autor: Redakce Games.cz |

V těchto dnech na obchodu finišuje akce "Červen - měsíc plný slev" s o třetinu nižšími cenami.

(PR ČLÁNEK) - Dlouhodobá slevová akce Červen – měsíc plný slev, pomalu ale jistě finišuje do svého cíle. To znamená, že na konci tohoto měsíce, tedy přesně ve dnech 29. a 30. 6. 2010 nastává na obchodu Surtep.cz doslova cenová apokalypsa, že by lepší nenapsal ani Francis Ford Coppola.

Právě v těchto dnech se všichni trpěliví hráči dočkají velmi výrazné slevy 30% na úplně veškerý sortiment, jež bude skladem! Ano, je to tak – jakoukoli hru nebo výrobek, zakoupený v posledních dvou dnech měsíce června na Surtep.cz budete mít na tutovku s tou jasnou slevou 30%, která tak stoupala trpělivě celý červen. To už můžou být velice zajímavé ušetřené částky, však abyste si koupili kupř. svoji očekávanou hru skoro o třetinu levněji, než je normální cena, to je nabídka, která se neodmítá.

Obrázek zdroj: tisková zpráva

Přitom se sleva samozřejmě vztahuje i na čerstvé novinky, včetně těch nejteplejších, jako je vtipná a nenáročná arkáda pro všechny Toy Story 3 nebo nový a řádně vylepšený díl oblíbeného vláčkového simulátoru pro vyznavače Pika a jemu podobných vláčkovišť - Trainz Simulator 2010.

Navíc můžete v tomto spojit příjemné s užitečným a dále zcela ušetřit na dopravném, protože na vybrané tituly budete mít dopravu zcela zdarma! Stačí kliknout na úvodní stránce obchodu Surtep.cz na pravý proužek s fialovým poštovním autíčkem a nápisem „Chcete dopravu zdarma?“. Připomínáme, že takto zdarma vám dovezeme až ke dveřím taktéž i ty zmíněné herní novinky, nejen starší hry.

Tak si zaškrtněte v kalendáři úplný konec měsíce a řádně si oslaďte začátek prázdnin a dovolených, protože slevy na Surtep.cz finišují, přičemž modří už vědí: ti nakupují za levno a ještě ušetří na dopravě.
zdroj: Surtep

surtep

Nejnovější články