Pekelné Vánoce pro děvčátka
zdroj: tisková zpráva

Pekelné Vánoce pro děvčátka

22. 12. 2012 16:15 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce

Těšíte se na Vánoce – svátky radosti a klidu? Všude voní cukroví, vyzdobený stromeček se krásně leskne a kapr zatím spokojeně plave ve vaně. Hou hou hou! Dejte si pohov! Bábovky… Čas Vánoc přece znamená čas hraní, tak s námi pojďte do pekla a zpět. Bát se však nemusíte, vedle krvavých řežeb jsme pro vás připravili i něco na uklidnění. Vždyť nikdo nechce, abyste si ke štědrovečernímu stolu sedali roztřesení a s nervy na dranc.

Ačkoliv v následujících titulech vyhubíte nejedno město, rozmetáte stovky zombie a s trochou šikovnosti natrhnete zadek i samotnému Satanovi, až takový masakr to zase nebude. Kromě bohapusté likvidace všeho, co se hýbe, totiž s jedním nahlouplým plžem nahlédnete do dob starověkého Egypta a v nelehké životní situaci přijmete práci obsluhy v bistru. Vítejte při tradiční bilanci nejlepších online her uplynulého roku.

Gamesky jsme vybírali z webů, které se snaží hráčům poskytnout skutečnou kvalitu za rozumnou cenu, lépe řečeno zadarmo. Portál jogo.cz zřejmě už dobře znáte. Pravidelně přináší nejčerstvější onlinovky a na své si zde přijdou borci i borky. Druhý z webů, které prošli přísnou selekcí, je zaměřen spíš na juniory a něžnější část gameskové komunity. Nese název hrydnes.cz a je celý… růžový. Na faktu, že jde o špičku ve své kategorii, mu to však nijak neubírá, a rozhodně stojí za návštěvu. Pojďme se ale podívat na slíbené pecky.

Infectonator 2

Zombie apokalypsa je považovaná za jednu možných příčin konce světa, tak proč se nestát jejím strůjcem? V druhém pokračování kultovní onlinovky budete mít opět v rukou nebezpečný virus, který mění nic netušící lidičky v krvelačné zombie. Jako správný šílený vědec chcete se svým výtvorem pokořit celý svět a doprovodit lidskou rasu na zasloužený odpočinek.

Po chvíli zjistíte, že to nepůjde tak snadno - lidé jsou vlastně docela houževnatí. Svůj nástroj zkázy budete tedy postupně vylepšovat, necháte ho vyrůst do monstrózních rozměrů a jediným vypuštěním viru eliminujete lidskou populaci. Třešničkou nakonec bude zombifikace samotného Santa Clause. Pokud vám při čtení popisu vyrostly pomyslné růžky, neváhejte a Infectonator 2 určitě vyzkoušejte. Stojí to za to.

Obrázek zdroj: tisková zpráva

Earn to Die 2012

Vyřádili jste se dosyta? Gratulujeme, v následujícím titulu si po sobě budete moct uklidit. Tedy přesněji, budete muset, protože se ocitnete v kůži jedné z vašich obětí. Naštěstí jde o neohroženého borce, který se ani náhodou nezalekne okolních krvelačných mrtvol.

Problém nastává tehdy, když s helikoptérou havaruje ve městě duchů, stovky kilometrů od nejbližšího evakuačního stanoviště. Mnozí by to jistě vzdali a poddali se osudu, ale náš hrdina je jiný a zombíkům vyhlásí soukromou válku. Mířit na hlavu? Ale prosím vás, stačí podřadit a pořádně dupnout na pedál. Křup sem, křup tam a cesta je volná. Earn to Die 2012 je namotávka, která vás jen tak nepustí.

Obrázek zdroj: tisková zpráva

Hobo 6 Hell

Lidový hrdina, originální bavič a velký nezbeda – přesně takto bychom mohli označit velkého asociála Hoba. Začínal, jako běžný pouliční výtržník bez větších ambicí. Dělal, co se mu zachtělo, nerespektoval žádné morální ani společenské zásady a bez váhání napadal všechny okolo. Nejdřív proti sobě poštval policii, zato skončil ve vězení. Nápravný účel pobytu za mřížemi se ale minul účinku a Hobo zpacifikoval nejen strážníky, ale i celé vězeňské osazenstvo, čímž se z něj stal veřejný nepřítel číslo jedna.

Jenže Hobo je nezastavitelný a s pomocí důvtipných útoků, při kterých používá tělesné tekutiny a plyny, pokoří nasazenou armádu. Shodou náhod se ocitá ve vesmíru, kde jeho životní pouť končí relativně pokojnou smrtí. Jeho duše putuje, jak jinak, do pekla a … začíná další boj. Jestli se chcete přesvědčit, že je Hobo pašák, který se nezastaví před ničím, spusťte si Hobo 6 Hell.

Obrázek zdroj: tisková zpráva

Násilí ve hrách prý psychice moc neprospívá, proto jsme pro vás mezi top online hry roku 2012 připravili i pár méně drastických titulů. Prvním je logická gameska s hlemýždím smolařem, který se nedopatřením vrátil v čase o několik tisíciletí a hledá cestu domů. Další z vás udělá profesionálního hotdogera s vlastním stánkem, ve kterém budete prodávat hotdogy tak dlouho, dokud se vám z toho nezatočí hlava.

Snail Bob 3

O tom, že Bob není obyčejný hlemýžď, jste se mohli přesvědčit už při jeho předchozích dobrodružstvích. A přestože mu při nich nejednou šlo o krk, tentokrát to bude opravdu vážné. Během návštěvy muzea totiž narazil na starobylý artefakt, který se mu nechtíc podařilo aktivovat. Kruh slouží jako brána do světa faraónů, pyramid a bájných pokladů. Ty ho očarují a je jimi doslova posedlý. Během putování také musí překonávat náročné překážky a obcházet nebezpečné pasti. Podaří se vám Boba dostat domů a nasbírat co nejvíc zlatých hvězd? Zahrajte si Snail Bob 3 a uvidíte sami.

Obrázek zdroj: tisková zpráva

Papa’s Hot Doggeria

K nejlepším onlinovkám uplynulého roku musíme určitě zařadit i další hru ze série věnované gastronomickému matadorovi Papovi. Kulinářské umění tohoto maestra rychlých občerstvení jste mohli poznat už při návštěvě některých z jeho palačinkáren, pizzerií a nebo burgerií. Vznik jednotlivých provozů pokaždé provází neobvyklá příhoda a jinak tomu nebude ani v této části.

Hlavní postava si chce koupit permanentku na zápasy svého oblíbeného baseballového týmu. Těsně předtím, než se dostane na řadu, se však vyprodají a tak se svěšenou hlavou odchází. Když konečně zvedne hlavu, spatří na stěně náborový plakát do čerstvě otevřené prodejny hotdogů na baseballovém stadionu, který slibuje bezplatnou návštěvu všech zápasů sezóny. Postava neváhá a práci přijímá. A jak to dopadne? Zjistíte to, když si spustíte Papa’s Hot Doggeria.

Obrázek zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články