Slyšeli jste Fight Club #46? Tentokrát o mobilních Games
zdroj: tisková zpráva

Slyšeli jste Fight Club #46? Tentokrát o mobilních Games

30. 9. 2011 23:30 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

K natáčení Fight Clubu #46 se sešel kroužek otců zakladatelů (Martin, Lukáš, Petr), protože jsme měli na srdci hned několik podstatných informací, které se týkají Games a hlavně vás čtenářů. Hned na úvod jsme vás upozornili na právě spuštěnou mobilní verzi Games, která je testovací (!) a tudíž určená ke sbírání ohlasů, podle nichž se finálně doladí.

Martin se vám poté snažil vysvětlit, že nákupem her v našem Shopu podporujete obsahový a funkční růst webu, a pak už jsme se jen hádali, překřikovali a pronášeli jedno moudro za druhým, jak máme ve zvyku. Tentokrát jsme nenechali nit suchou na prvním traileru ze Syndicate, zdrbli jsme třetího Maxe Payna i FIFA 12, a jak jsme byli rozjetí, tak jsme vynesli hned několik definitivních soudů nad celou sérií Half-Life a oběma díly Postalu. Ve Valve a Running With Scissors nás buď nebudou mít rádi, nebo je jim to úplně jedno....

Jestli si pustíte stream pod textem nebo v podcastové sekci, je nám upřímně jedno. Stejně uslyšíte to samé. V soutěži tentokrát hrajeme o parádní tematický Driver balíček, který obsahuje tričko, X360 verzi hry, samolepku, klíčenku a deníček, všechno si můžete prohlédnout na fotce po rozkliku v článku. Kdo chce balíček získat, musí si celý Fight Club #46 pěkně poslechnout. Tak hurá do toho, ať to máte za sebou. Pokud nám k podcastu chcete něco říci, můžete samozřejmě do diskuse pod tímto článkem, ale mnohem raději budeme, když k tomu použijte dedikovanou diskusi nebo Fight Club stránku na Facebooku. Děkujeme.

 

Zvětšit zdroj: tisková zpráva O tento Driver balíček se soutěží v podcastu

Nejnovější články