Sledujte Fight Club #422 o PlayStation 5 a Star Wars
zdroj: tisková zpráva

Sledujte Fight Club #422 o PlayStation 5 a Star Wars

20. 4. 2019 10:49 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Vůbec první oficiální (a konkrétní) informace o nástupci PlayStation 4 a nová Star Wars hra. Od Respawn Entertainment, bez multiplayeru a bez mikrotransakcí. Můžeme se v dnešním podcastu snad bavit o něčem jiném? Můžeme a budeme, ale je pravdou, že PlayStation 5 a Star Wars Jedi: Fallen Order jsou naše hlavní témata.

Hlavní systémový architekt PS4 Mark Cerny se totiž zastavil na slovíčko ve Wired a bylo to překvapivě konkrétní a poučné. Cerny mluvil především o hardwaru, a proto jsme si do dnešního podcastu vzali Jirku, který vám výkon PlayStation 5 důkladně představí, vysvětlí a řekne, jak moc to bude dobré nebo špatné nejen vzhledem k budoucím PCčkám, ale třeba i vzhledem ke Google Stadia.

K tomu si přihodíme zmíněnou Star Wars hru, pozastavíme se nad tím, jak je možné vydat, tak špatného levobočka své populární značky (a teď nemyslíme Forza Street, ale The Elder Scrolls: Blades) a dojde samozřejmě i na vaše dotazy.

Audio verzi Fight Clubu #422 pro poslech v autě, ve vlaku, v autobuse, v MHD, na kole, při běhu nebo jako večerníček při usínání stahujte odsud.

zdroj: Archiv

 

Nejnovější články