Fight Club #385: Žíznivý klub
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #385: Žíznivý klub

4. 8. 2018 9:27 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Tento týden jsme se sešli i navzdory teplotnímu peklu, a i když jsme si redakci konečně upgradovali o klimatizaci, ve studiu jsme odkázáni na větrák. Díky němu jsme se tedy během vysílání 385. Fight Clubu neroztekli, a pobavili se třeba o herních návratech. Comebacky jsou běžné všude, hry nevyjímaje, a zrovna teď jeden takový pozorujeme - “vrátilo” se totiž No Man’s Sky, a to s velkou parádou.

Jenže NMS v tom není ani zdaleka jediné, a dokonce možná není ani nejvýraznější. Řeč došla překvapivě i na World of Warcraft: Battle for Azeroth. Ne, redakce se do Azerothu zatím nevrací, ale popravdě to některé z nás láká. Proč? To se dozvíte v podcastu... V závěru jsme probrali i vaše dotazy, které nesmí chybět.

Audio verzi Fight Clubu #385 pro poslech v autě, ve vlaku, v autobuse, v MHD, na kole, při běhu nebo jako večerníček při usínání stahujte odsud.

zdroj: Archiv

Podcasty od Games.cz, a další videa od naší redakce, můžete sledovat i na našem YouTube kanálu. Případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články