Fight Club #236 HD: Gundam sem, Gundam tam
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #236 HD: Gundam sem, Gundam tam

26. 7. 2015 15:41 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Je vedro! Překvapivě, vzhledem k tomu, že vrcholí léto. Přesto jsme se i tuto středu pokusili podat během vysílání tradičního podcastu Fight Club slušný výkon. Předstírat, že jsou „cool“ se pokoušeli Pavel Dobrovský, Adam Homola, Lukáš Grygar a Petr Poláček, kteří rozebrali následující témata.

Pavel se pozastavil nad totálními konverzemi Morrowindu a Oblivionu - Skywind a Skyblivion, Lukáš s Adamem rozebrali seriál o vývoji Double Fine Adventure (Broken Age), Adam pak separé nadhodil téma o zajímavém hororu The Flock a konečně Petr upozornil na noirovou akční adventuru Blues and Bullets.

Věnovali jsme se samozřejmě i vašim dotazům z mailu a chatu a výjimečně došlo i na soutěž o tričko a krásné artworky ze Samorost 3.

Audio verzi Fight Clubu #236 si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je k dispozici zde:

zdroj: Archiv

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články