Fight Club #138 HD: Nejrychlejší kolo
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #138 HD: Nejrychlejší kolo

12. 7. 2013 8:00 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Na videozáznamu podcastu Fight Club #138 jsme se obšírně pobavili o traileru na Grand Theft Auto V, který vzbudil emoce na obou stranách názorové škály. Svůj názor na záběry videa s námi přišel konfrontovat Vašek Rybář, kterého jsme rovnou zneužili k debatě o Gran Turismo Academy, potažmo demoverzi Gran Turismo 6.

Ze spousty zajímavých událostí uplynulého týdne jsme nakonec jako další téma vybrali svědectví bývalé zaměstnankyně Valve, Jeri Ellsworth, o poměrech ve firmě. Velmi kriticky se vyjádřila k organizační struktuře Valve, kde pracovala v hardwarovém oddělení, a přestože byla vlastně spokojená, byla v únoru odejita. Opravdu ona slavná struktura Valve bez vedení funguje tak idylicky? Svůj pohled na problematiku vám na záznamu přednese Lukáš Macura, jako náš druhý host. Nevynechali jsme však ani odpovědi na vše otázky z chatu a emailu, potažmo soutěž o jednu velmi zajímavou publikaci. Jakou? Dozvíte se na videozáznamu v článku.

...

Jestli si pustíte podcast #138 na videu nebo jako audio v podcastové sekci, je nám upřímně jedno. Stejně uslyšíte to samé. Pokud nám k podcastu chcete něco říci, můžete samozřejmě do diskuse pod tímto článkem, ale mnohem raději budeme, když použijte dedikovanou diskusi nebo Fight Club stránku na Facebooku. Děkujeme.

Nejnovější články