Vylepšená verze Broken Sword 5 vyjde pro PS4 a Xbox One už v létě
zdroj: tisková zpráva

Vylepšená verze Broken Sword 5 vyjde pro PS4 a Xbox One už v létě

10. 6. 2015 19:13 | Novinky | autor: Adam Homola |

Broken Sword: The Serpent's Curse vyjde po PC, Mac, Linuxu, PS Vita a mobilních telefonech i pro současnou generaci konzolí. Pro PlayStation 4 a Xbox One vyjde zatím poslední dobrodružství George a Nico v létě tohoto roku v krabicové i v digitální verzi. Zatímco digitální verzi si na PlayStation Network a Xbox Games Store vydají Revolution Software sami, o vydání krabicové verze se v Evropě postará Ravenscourt.

"Jsme nadšení, že můžeme vydat Broken Sword 5 na PS4 a Xbox One, navíc s několika vylepšeními oproti ostatním verzím. Konkrétně půjde o přidání dodatečných animací a audia, sekci s obrázky postav a spoustu jiných vylepšení, specifických pro konzole. Hry ze série Broken Sword mají na předchozích konzolích PlayStation a Xbox bohatou historii," napsal v tiskové zprávě zakladatel a šéf Revolution Software Charles Cecil.

zdroj: Archiv

Krabicová verze by měla mimochodem obsahovat také speciální komiks a hra bude v obou verzích namluvená v angličtině, němčině, francouzštině, italštině a španělštině. K titulkům pak přibude možnost ruštiny a polštiny. Několik prvních obrázků z konzolové verze naleznete na kartě hry v galerii a přímo z konzolové verze je i přiložený trailer.

Nejnovější články