V detektivce Judgment hledáte vraha, který připravuje své oběti o oči
zdroj: tisková zpráva

V detektivce Judgment hledáte vraha, který připravuje své oběti o oči

10. 12. 2018 11:36 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Tvůrci Yakuzy před pár měsíci odhalili úplně novou značku Project Judge, která je zasazená do stejného světa, nicméně v ní nehrajete za členy mafie, ale za soukromé očko. Sega nyní oznámila novinky ohledně hry, která na ponese jméno Judgment.

Judgment na našem trhu vyjde v následujícím létě s kompletním anglickým dabingem. Takovou péči dostala naposledy úplně první Yakuza pro PlayStation 2, která vyšla před 12 lety. Je to důkaz nemalé snahy rozšířit se na západ, čemuž napomohla už Yakuza 6 a remaky Kiwami.

Anglického dabingu se neděste. Nebudete-li chtít, nemusíte mu naslouchat. Hra vám umožní kdykoliv přepnout na původní japonštinu, což se týká i titulků. Osobně si angličtinu nedokáži představit, protože japonština se v Yakuze stará o slušnou porci atmosféry. Ale je nanejvýš logické obdařit hru angličtinou, když ji chcete dostat k širšímu publiku.

zdroj: Archiv

Judgment tuto novinku doplňuje novým trailerem, který osvětluje zápletku hry. Detektiva Takajukiho Jagamiho čeká vyšetřování vražd členů Yakuzy, které spojuje nevybíravý podpis vraha – vydloubané oči. I když tedy nehrajete za Yakuzu, určitě s ní nejednou přijdete do styku. Třeba přímo u soudu.

Pokud znáte sérii Yakuza, pak vás Judgment z herního hlediska pravděpodobně nepřekvapí. Dokonce zde nechybí pověstné minihry, ale pár novinek spojených s detektivní stránkou hry se najde, viz gameplay trailer. Judgment očekávejte v létě na PlayStationu 4.

Nejnovější články