Survivalová Don't Starve dostane nový datadisk jménem Shipwrecked
zdroj: tisková zpráva

Survivalová Don't Starve dostane nový datadisk jménem Shipwrecked

3. 8. 2015 10:26 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Don't Starve stále odmítá zemřít! Ještě aby ano, kdy nalákala nemalé množství hráčů na několika platformách a nabízí desítky hodin zábavy. Ty se navíc s novým datadiskem Shipwrecked ještě nafouknou. Jak název naznačuje, motivem by mělo být ztroskotání vašeho hrdiny, respektive hrdinů a následné obtížné přežívání a mnohem častější umírání. Tahle hra se s nikým nemazlí a ví, že jednou tam musí všichni.

V rámci nového datadisku se připravte na nové postavy (při troše štěstí mezi nimi bude pirát s papouškem), nové biomy, v nichž se budete snažit urvat ještě jednu noc, než vám něco zakroutí krkem, taktéž nové věci, jež vám tím krkem budou kroutit a také nové efekty počasí. Prostě vše, co byste si od nového obsahu k téhle hře slibovali.

Co je ovšem zajímavé, je fakt, že na Shipwrecked nebude pracovat přímo tvůrce původní hry a prvního datadisku Klei Entertainment, ale tým Capy, který si pro sebe také urval poměrně výrazné místo na nezávislém nebi. Stojí za skvělými kousky jako Superbrothers: Sword and Sworcery, Super Time Force či Below. Don't Starve: Shipwrecked vyjde na podzim na PC, Mac a Linux. Jak to bude s ostatními platformami zatím netušíme.

zdroj: Archiv

Nejnovější články