StarCraft II: Wings of Liberty bude brzy free-to-play
zdroj: tisková zpráva

StarCraft II: Wings of Liberty bude brzy free-to-play

4. 11. 2017 15:40 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Blizzard je zodpovědný rodič. Pečlivě se stará o své děti, i když jsou z nich na poměry počítačových her už pořádně odrostlí dospěláci. Na BlizzConu oznámil další datadiskWorld of WarCraft, no a dočkají se i ti, kdo místo války radši vyrábějí hvězdy. StarCraft II: Wings of Liberty bude od 14. listopadu pro všechny hráče zcela zdarma. A aby nepřišli zkrátka ani ti, kdo už úvodní příběhovou kampaň vlastní, můžou si až do 8. prosince vyzvednout zdarma tu druhou jménem Heart of the Swarm.

Pokud se novým hráčům zalíbí likvidování nepřátel v kůži terranů, můžou si dokoupit i dobrodružství zergů (Heart of the Swarm) a protossů (Legacy of the Void), každé za 15 €, nebo kampaňovou kolekci za 40 €. Ale ani pokud se vám nic platit nechce, zkrátka nepřijdete. Součástí verze free-to-play jsou i kooperační mise a všichni velitelé, i když přes pátou úroveň se dostanete jen s Raynorem, Kerrigan nebo Artanisem.

Chcete hrát raději kompetitivně a zápolit proti hráčům z celého světa? Žádný problém, ani za to platit nepotřebujete. Aby vás hra pustila do žebříčku Ranked, musíte nejprve získat deset denních vítězství v módu Unranked nebo proti umělé inteligenci (případně si pořídit některou z kampaní, kampaňovou kolekci nebo War Chest).

zdroj: Archiv

Jak jsem už psal, současní vlastníci Wings of Liberty dostanou kampaň za zergy zdarma, ale to není všechno. Všichni, kdo mají jakoukoli verzi hry, obdrží speciální skin Eidolon Ghost a k tomu ještě tři portréty navrch. Tak uvidíme, zda se tenhle krok prokáže být živou vodou pro strategii, která má svá nejlepší léta již zdánlivě za sebou.

Nejnovější články