Prvním DLC pro Gears of War 3 bude Horde Command Pack
zdroj: tisková zpráva

Prvním DLC pro Gears of War 3 bude Horde Command Pack

4. 10. 2011 17:56 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Hned 1. listopadu vyjde první DLC balíček k povedené akci Gears of War 3, a bude se jmenovat...

Hned 1. listopadu vyjde první DLC balíček k povedené akci Gears of War 3, a bude se jmenovat Horde Command Pack. Nabídne řadu bonusů pro multiplayerovou složku hry, a půjde tedy o klasické „map pack DLC“. zaplatíte za něj 800 MS bodů a najdete v něm tři mapy, tři nové postavy, dva skiny pro zbraně a čtyři nové typy opevnění do Horde 2.0 módu.


Co se týče map, Blood Drive vás zavede na Jacinto Medical Plaza, které díky konstrukci několika uzlových bodů vypadá jako stvořené pro hraní Horde. Rustlung je bitevní loď, která byla vyřazena ze služby a na její palubě budete moci vesele zabíjet protivníky, zvláště, když se dostanete k bojovému mechovi uprostřed. Azura vás pak zavede na ostrov, který byl kdysi útočištěm intelektuální a společenské elity Sery, a kde se vodní zahrady nyní změnily v brutální bojiště s obrannou platformou uprostřed. 

Ze skinů se nově objevuje Jungle Camo a Team Plasma, co se týče skinů postav, těště se na Onyxovou gardu, Big Rig Dizzyho a Bernie. Vylepšení fortifikací zahrnují Command Centre, které vám umožní zavolat palebnou podporu dělostřelectva, sniperů nebo Kladiva úsvitu.

Decoy Upgrade promění vaší vábničku na Onyxovou gardu, Sentry Upgrade vyvolá strážního robota, který je efektivní zvláště proti berserkům a Silverback Upgrade vám na vašeho oblíbeného mecha přimontuje rakety a redukci ceny za opravy.

Nejnovější články