Pro informace o Arma 3 zajděte v pátek na novou homepage
zdroj: tisková zpráva

Pro informace o Arma 3 zajděte v pátek na novou homepage

7. 9. 2011 12:38 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Všichni jsme zvědaví na třetí díl české taktické akce Arma, který slibuje řadu novinek a vylepšení oproti předchozím dílům, o nichž hovořil Martin Vaňo v prvním i druhém rozhovoru z Gamescomu.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva První kousek skládačky, která by hru měla ve všech ohledech prezentovat ještě před vydáním, je už přitom na dohled. Jde klasicky o oficiální stránky hry, které by měly být plné informací, videí a bonusového obsahu, jenž vás na příchod dalšího dílu připraví.

Budete si tedy moci přečíst shrnutí celé zápletky třetího dílu, profily jednotlivých postav, něco o frakcích a samozřejmě spoustu informací o zbraních, ať už pěchotních, námořních nebo vzdušných. Vydání hry je naplánováno na léto příštího roku a slibuje třeba vylepšení fyzikálních vlastností, animací, úpravu vojákova vybavení do drobných detailů apod.. Ale to všechno už vám tento pátek prozradí homepage. S ohledem na to, jak kreativně přitom tvůrci z Bohemky přistupovali k propagaci svých předchozích her v minulosti, jsme zvědaví, co pro homepage vymyslí nyní.
Smarty.cz

Nejnovější články