Předobjednávkový balíček nabízí za 10 999 Kč Xbox One s dvojicí her
zdroj: tisková zpráva

Předobjednávkový balíček nabízí za 10 999 Kč Xbox One s dvojicí her

1. 7. 2014 13:43 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Český Microsoft potvrdil, že k zahájení prodeje konzole Xbox One v ČR dojde skutečně 5. září, jak už bylo dříve oznámeno (viz článek), doporučená maloobchodní cena se zastavila na částce 10 999 korun a konzole bude k dostání v několika variantách včetně dvojice předobjednávkových bundlů. V levnější variantě tak kupříkladu najdete dvojici her, což není za 10 999 vůbec špatná nabídka.

Za necelých jedenáct tisíc, což bude po zahájení prodeje standardní cena Xbox One bez Kinectu, tak v předobjednávkovém balení dostanete krom konzole i Forza Motorsport 5 a FIFA 15. Součástí balení je jen pro úplnost 500GB verze konzole, HDMI kabel, ovladač, drátový headset a 14 dní Xbox Live Gold zdarma.

Součástí předobjednávkového balení za cenu 13 999 Kč jsou hry FIFA 15 a Dance Central Spotlight, dále pak speciální Day One verze ovladače, Kinect a zbytek vybavení z levnější edice včetně konzole.

Případný druhý gamepad vás vyjde na 1599 Kč a nabíjecí sada pro ovladače stojí, stejně jako standardní sluchátka 699 Kč. Stereo verze sluchátek vás vyjde na 1999 Kč.

xbox bundle zdroj: tisková zpráva

Hry na pevných nosičích pro Xbox One budou v ČR stát 1449 Kč (doporučená maloobchodní cena) a v den vydání budou k dispozici tituly Ryse: Son of Rome, Dead Rising 3, Forza Motorsport 5, Kinect Sports Rivals a Zoo Tycoon - všechny v Game of the Year verzích s mezičase vydanými DLC.

V případě FIFA 15 půjde logicky o speciální předobjednávkovou verzi, kterou si zahrajete až po oficiálním vydání hry 26. září.

Když se člověk na ceny dívá, mít za 11 tisíc novou konzoli a dvojici her k tomu nezní jako špatná nabídka. Xbox One se tím dostává do stejné cenové hladiny jako konkurenční konzole PlayStation 4. K té sice dvě hry "zdarma" nedostanete, ale ze strany Microsoftu jde jen o úvodní nabídku. Po jejím vyčerpání budou obě dvě konzole v základních variantách stát prakticky stejně. Pokud Sony nepřijde se slevou nebo naopak zdražení. Do září je přeci jenom ještě dost daleko...

Nejnovější články