Hry od Ubisoftu, které prý vyjdou ještě letos
zdroj: tisková zpráva

Hry od Ubisoftu, které prý vyjdou ještě letos

14. 2. 2012 13:40 | Novinky | autor: Adam Homola |

Podle zatím nepotvrzené zprávy na webu Gameranx oznámil Ubisoft několik her, které vyjdou ještě v roce 2012. Mezi nimi najdete několik stálic, které nepřekvapí a tak nějak se od nich čeká, že letos skutečně vyjdou. Je to například Assassin’s Creed III, který by měl podle Gameranx vyjít na PC, Xbox 360, PS3 a Wii U (hádejte, kde se bude odehrávat). Další jistotou je Ghost Recon: Future Soldier (PC, Xbox 360, PS3), který vyjde 25. května. I Am Alive (Xbox 360, PS3) vychází 7. března, to je také potvrzené. A podle Gameranx vyjde letos i Far Cry 3 (PC, Xbox 360, PS3), u této hry ale čekáme na další informace.

Mezi menší překvapení ale patří údajné letošní vydání nového Prince of Persia titulu, který prý vyjde pouze na Wii a 3DS, potažmo nového dílu Splinter Cell s podtitulem Retribution pro PC, Xbox 360, PS3 (dělá na něm Ubisoft Toronto a Jade Raymond). Seznam her pak obsahuje také Brothers in Arms: Furious 4 (PC, Xbox 360, PS3), Ghost Recon Online (PC, Wii U) a nesmí chybět samozřejmě ani další Just Dance titul, tentokrát s podtitulem Final Party (Wii, Xbox 360, PS3 + Move). Zatím sice není jisté, jestli se jedná o oficiální seznam vydaný Ubisoftem, únik interních informací nebo jen odhad. Nic z toho ale nezní nereálně.

Aktualizace: Ubisoft se ke zprávě Gameranxu vyjádřil a pro anglický Eurogamer řekl, že se jedná o “nepřesné informace.” Prý jsou sice rádi, že je o jejich hry takový zájem, ale že za nedlouho zveřejní oficiální informace o chystaných hrách pro fiskální rok 2012-2013. Takže nezbývá než počkat na oficiální vyjádření. I tak je ale dost pravděpodobné, že většina výše jmenovaných her letos skutečně vyjde.

Nejnovější články