Ghost Recon: Future Soldier
Věková dostupnost

Ghost Recon: Future Soldier

Články

Sony obšťastní předplatitele druhým XCOMem, Microsoft assassinskou plošinovkou

Kdo by to byl čekal, že náš LongPlay tahové strategie XCOM 2: War of the Chosen má až takový dopad za hranicemi našeho státu. Jak se neodvratně blíží konec Vaškova snažení, v Sony se rozhodli poskytnout jeho zástupům fanoušků možnost prožít si podobný zážitek na vlastní kůži. Ale konec snění. Realita je samozřejmě trošku jinde, nicméně načasování je přesto perfektní.

Zemřel Tom Clancy, spisovatel a spoluzakladatel Red Stormu

Ve věku 66 let včera zemřel známý spisovatel Tom Clancy. Plodný autor knih s vojenskou a špionážní tématikou neomezoval svou činnost pouze na literaturu, ale úspěšně se realizoval i ve filmovém a herním byznysu.

Po Assassin's Creed a Ghost Recon chce Ubisoft zfilmovat Watch Dogs a Far Cry

Filmová adaptace série Assassin’s Creed, kterou Ubisoft chystá ve své manufaktuře Ubisoft Motion Pictures pod dohledem herce a producenta Michaela Fassbendera, je možná vlajkovou lodí UMP, ale rozhodně se Ubisoft nesoustředí pouze na ni. Jak připomíná Variety, Ubisoft Motion Pictures už se v Hollywoodu podařilo vedle Assassin’s Creed filmu udat další dva snímky. Adaptaci série Splinter Cell se herecky i producentsky ujme Tom Hardy, zatímco značku Tom Clancy’s Ghost Recon se pro Warner Bros. pokusí podle oznámení z minulého týdne zfilmovat maestro akčních filmů Michael Bay.

Ubisoft chystá filmovou adaptaci Ghost Recon

Je třeba říci, že to Ubisoft Motion Pictures v čele s Jean-Julienen Baronnetem vzali pěkně od podlahy a neberou svou roli na lehkou váhu. Po chystaném Splinter Cellu s Tomem Hardym a  Assassins' Creedu s Michaelem Fassbenderem by se měl dalším z řady ambiciozních filmových adaptací studia měl stát Ghost Recon. Jean-Julien Baronnet prý týden jednal v Los Angeles s Lucem Bessonem ohledně produkce, castingu a scénáře.

Ubi připomíná Khyber Strike DLC pro Ghost Recon: Future Soldier

Minulý týden představené DLC Khyber Strike pro Ghost Recon: Future Soldier by už v těchto...

Bleskovky

  • 31. 5. 2018 - Členové PS Plus programu obdrží v červnu XCOM 2 (PS4), Trials Fusion (PS4), Tom Clancy’s Ghost Recon Future Soldier (PS3), Zombie Driver HD Complete Edition (PS3), Squares (PSV) a Atomic Ninjas (PSV).

  • 15. 3. 2018 - Na seznam zpětně kompatibilních X360 her pro Xbox One přibyly tituly Ghost Recon: Future Soldier, Metal Gear Solid Peace Walker HD Edition a Axel & Pixel.

Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
29. května 2012
Recenze