Forza Horizon 4 se brzy podívá na bouřlivý ostrov a Gymkhanu
zdroj: tisková zpráva

Forza Horizon 4 se brzy podívá na bouřlivý ostrov a Gymkhanu

12. 11. 2018 17:00 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Obě části Honzovy recenze jsou už nějaký ten pátek venku a i já se konečně přesvědčil o neuvěřitelných kvalitách čtvrtého dílu nepolevující série Forza Horizon. Jak už to tak bývá, vydáním podpora ze strany tvůrců nekončí, když existuje masa lidí prahnoucí po dalším obsahu a ochotně platící za řadu dodatků. Kromě menších DLC rozšiřujících pouze vozový park se můžete těšit i na dvě větší rozšíření, z nichž první dorazí za měsíc.

První velké rozšíření nese poměrně trefný název Fortune Island. Určitě vás na nové mapě inspirující se ostrovy na severu Británie čeká velké bohatství, ale jen, pokud budete mít štěstí. Nový ostrov totiž skýtá nebezpečné silničky lemující kluzké útesy a zrádné vlásenky táhnoucí se krásnou skotskou krajinou.

Ale terén nebude jedinou přírodní překážkou. Kdo se v této oblasti někdy vyskytl, ten ví, že počasí je zde víc než na draka. Fortune Island vás uvrhne do silných bouřek, jejichž blesky vám budou doslova házet stromy pod kola. Avšak jakmile se nebe uklidní, odmění vás dech beroucí polární září.

DLC Fortune Island je součástí takzvaného Expansions bundlu spolu s ještě druhým rozšířením přidávajícím taktéž novou oblast, vozidla a hru ovlivňující prvky. Je zajímavé, že DLC zatím nekoupíte samostatně, viz stránka v obchodu. Fortune Island vyjde 13. prosince, druhé rozšíření v první půlce příštího roku.

Oznámení velkého rozšíření doprovází ještě jedno menší související s Kenem Blockem a jeho extrémní Gymkhanou. Tři z jeho ikonických aut se postupně objeví ve Forze Horizon 4 zdarma. Jmenovitě jde o Ford Mustang Hoonicorn 1965 (16. listopadu), Ford Fiesta ST 2017 (23. listopadu) a Ford Focus RSRX 2016 (7. prosince). Další dvě vozidla Ford F150 Hoonitruck 1977 a Ford Escort Cosworth Group A 1991 jsou součástí Car Passu a edic Deluxe a Ultimate právě teď.

Nejnovější články