Adventura Finding Paradise naváže na odkaz i příběh To The Moon
zdroj: tisková zpráva

Adventura Finding Paradise naváže na odkaz i příběh To The Moon

13. 1. 2016 16:25 | Novinky | autor: Adam Homola |

Adventura To the Moon z roku 2011 dostane ještě letos svého přímého nástupce. Bude jím Finding Paradise od Freebird Games, ale pokud jste povedenou To the Moon nehráli, nebojte, i když půjde o pokračování, nebudou po vás vývojáři znalost "jedničky" vyžadovat.

Finding Paradise sleduje, stejně jako její předchůdce, cestu dvou doktorů pacientovou pamětí. Oba protagonisté mají jednoduchý, ale zároveň komplexní cíl: splnit dotyčnému jeho poslední přání. Pacientem tady není nikdo jiný, než Colin, kluk z A Bird Story, který pro účely Finding Paradise dospěl.

zdroj: Archiv

Zatímco se A Bird Story o zápletku To the Moon jen lehce otírala, Finding Paradise má na ni navázat. Od tvůrce jsme se ale v tiskové zprávě dozvěděli, že znalosti obou předchozích her nejsou vůbec nutné a budete si moct hru užít i bez nich. Nicméně znalcům "série" dodají zkušenosti z minulých her užitečný kontext.

V prvním teaser videu uvidíte spíše jen obrázky a uslyšíte píseň Time Is a Place z herního soundtracku. Finding Paradise by se mělo dostat hráčů do rukou na konci letošního roku, ale vývojáři zdůraznili, že menší sklouznutí data vydání na první měsíce roku 2017 je pravděpodobné.

Nejnovější články