Zorro kontra kapitán Fuertes
zdroj: tisková zpráva

Zorro kontra kapitán Fuertes

5. 11. 2001 16:59 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Akční adventura Zorro od francouzské firmy In Utero bude sice inspirována dobrodružstvími legendárního Zorra, ale jinak půjde o zcela nový příběh.

Ten vás zavede do roku 1822 do Los Angeles, kam přijíždí kapitán Fuertes se svými komplici. Na tom by nebylo nic divného, kdyby v něm Don Alejandro nepoznal proslulého "řezníka ze Saragossy", kterého měl zabít ve Španělsku před 12 lety během války mezi Francií a Španělskem. Celý příběh rozdělený na 6 velkých levelů a jeden tréninkový se pak bude točit kolem toho, zda je Fuertes skutečně tímto mužem a co v Kalifornii ve skutečnosti pohledává. My si ovšem zahrajeme celou dobu pouze za Zorra, i když bude potkávat spoustu NPC postav včetně těch, které známe z filmových a seriálových zpracování - Garcia, Bernardo, Don Alejandro, ale i zcela nových - Fuertes, profesor Orneillo, jeho dcera Carlota nebo Agata, která je pravá ruka Fuertese.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Hra bude postrádat multiplayer, ale autoři dali najevo, že s ním počítají do pokračování hry. Práce na něm mohou započít již zanedlouho, protože hra Zorro pro PC vyjde již 30. listopadu následována PS2 verzí během prvního čtvrtletí příštího roku.
zdroj: PR Obrázek zdroj: tisková zpráva

leon

Nejnovější články