Závody Juiced na spadnutí
zdroj: tisková zpráva

Závody Juiced na spadnutí

20. 4. 2005 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Závodní hra Juiced byla prakticky připravena k vydání už loni na podzim, ovšem kvůli bankrotu vydavatelské společnosti Acclaim se do obchodů nakonec nedostala.

Juiced zdroj: tisková zpráva Vývoj hry však byl naštěstí financován ze zdrojů nezávislých na Acclaimu, a tak tvůrci věřili, že své dílko přeci jen na trh někdy uvedou. Netrvalo dlouho a závodů Juiced se ujala společnost THQ, která vývojářům spolu se zárukou vydání hry poskytla i nějaký čas navíc na její zdokonalení. Z toho "nějakého času" se vyklubalo hnedle devět měsíců. Jak Juiced Games přiznávají v rozhovoru pro magazín Computer Games, díky tomu všemu se ocitli v poněkud zvláštní pozici. Při ohlášení bankrotu společnost Acclaim totiž už existovaly nějaké recenze hry a kritiky. Těch pár měsíců navíc proto znamenalo šanci titul vychytat a opravit to, co bylo třeba. O to se také pokusili.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Juiced unikátním způsobem kombinuje rychlost se strategií a taktikou. Závodit se bude ve městech, na předměstích, v tunelech i na profesionálních závodních tratích. Představí se vám 53 licencovaných vozů 17 světových automobilek, samozřejmě včetně těch nejznámějších výrobců z USA, Evropy a Japonska. Vzhledem k tomu, že budete mít k dispozici ještě velké množství nejrůznějšího příslušenství k poštělování výkonu i vzhledu (vše také licencované), nabídne vám hra desítky tisíc možných kombinací. Těšit se můžete na tři herní módy - arkádový, "custom" a kariéru. V druhém jmenovaném si sami určíte, co se bude dít a v módu kariéry otestujete své strategické a taktické schopnosti potřebné k úspěchu.

V Juiced si budete moci zajezdit i ve skupinách. Vyberete si pár lidí do týmu, vybavíte je vozidly a pak bude ovládat jejich agresi při samotném závodění. Dokonce je budete moci navést do určitých situací místo vás. Hra disponuje zvláštním AI systémem, díky němuž budete moci například vystrašit řidiče začátečníky a donutit je tak udělat chybu. Juiced samozřejmě zahrnuje rovněž možnost online hraní. Mimochodem, už v květnu by se u nás měla objevit lokalizovaná verze hry, a to díky společnosti CD Projekt. Příznivci by si také neměli nechat ujít nové oficiální stránky. Mj. se tam dozvíte, že je na 1. května plánováno vypuštění další aktualizované verze dema Juiced.

zdroj: CGO

korgull

Nejnovější články