Zabraňte katastrofě v Silent Storm
zdroj: tisková zpráva

Zabraňte katastrofě v Silent Storm

17. 3. 2002 20:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Ruský Nival Interactive pracuje na svém novém 3D titulu s názvem Silent Storm.

Alespoň tak to bylo v pátek oznámeno německou společností Fishtank Interactive, která podepsáním smlouvy s Nivalem získala exklusivní práva na další nakládání s jejich dílem. Na Silent Storm se pracuje již od září 2000 a jeho vydání je naplánováno až na jaro roku příštího. My Vám dnes z této připravované tahové strategie s RPG prvky přinášíme galerii plnou nových obrázků. Zároveň si neodpustím konstatování, že tyto screenshoty mluví samy za sebe a jestli ta hra bude vypadat alespoň z poloviny tak dobře jako tyto obrázky, máme se skutečně na co těšit.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Silent Storm se bude odehrávat v době 2. světové války. Hráči budou mít na starosti skupinku elitních vojáků, se kterou se pokusí dostat hluboko za nepřátelskou linii a v rámci tajných misí zabránit hrozící katostrofě s následky, které si nedokáže představit ani jedna ze zúčastněných stran. Své žoldáky si budete moci vybrat z více než čtyřiceti elitních vojáků třiceti různých národnosti. Vybavit svou skupinu budete moci výběrem z více než 75 autentických zbraní. Velmi důležité bude také to, abyste dobře zhodnotili schopnosti nabízených vojáků a vybrali tak pět těch nejlepších pro právě chystanou misi.

Silent Storm bude prý zároveň první taktickou strategií/RPG, v níž si smíte vybrat bez omezení jakýkoliv styl hry i stupeň obtížnosti. Nelineární struktura kampaně Vám pak dá možnost připravit svou jednotku na hlavní bojový úkol absolvováním libovolného počtu náhodně generovaných misí. Dalším specifikem této hry bude také skutečně interaktivní prostředí s plně deformovatelnou geometrií. Prostě - zničit můžete všechno co Vás napadne (třeba vícepodlažní budovy), kdykoliv budete mít chuť. Samozřejmostí bude multiplayer s několika módy a rovněž nebude opomenut ani multifunkční editor 3D map.
zdroj: PR Obrázek zdroj: tisková zpráva

korgull

Nejnovější články