Xenus = Boiling Point: Road to Hell
zdroj: tisková zpráva

Xenus = Boiling Point: Road to Hell

19. 10. 2004 14:14 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Už hezkých pár týdnů nebyla na našich stránkách řeč o hybridní akční RPG Xenus.

A po dnešku už ani nebude. Ne, nebojte se, ke zrušení této hry nedošlo. Právě naopak. Vydavatelská práva na ní získala společnost Atari (viz naše zpráva z července) a ta se nyní po těch týdnech "ticha po pěšině" nechala slyšet, že hru ukrajinského vývojářského rýmu Deep Shadows přivede na jaře 2005 na svět, ovšem pod názvem Boiling Point: Road to Hell. A nejen to. Zároveň také Atari vypustila balík nových ukázek, které si nyní proto můžete prohlédnout v naší galerii.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

First-person akční hra Boiling Point: Road to Hell se bude odehrávat v současnosti. Pozve vás do jižní Ameriky, do oblasti s bujnou vegetací a neméně bujným obchodem s drogami. Ocitnete se ve válce zdejších gangů. S kterými z četných frakcí (a jak dlouho) budete udržovat přátelské vztahy, bude záležet jen na vás. V každém případě to bude hrát důležitou roli ve vašem postupu. Bude víc než třeba dávat pozor na to, s kým a o čem hodíte řeč.

Herní svět bude velmi otevřený a skýtat mnoho různých možností. Navíc pokaždé jiných, co se do hry pustíte. Základem titulu je engine vyrobený přímo Deep Shadows. Jeho přednostmi je nejen schopnost pěkného vyobrazení herního prostředí, ale také výborná podpora nelineárnosti hry, žádné čekání při nahrávání úrovní, protože zde žádné oddělené levely ani nebudou a přesto hra zaujímá plochu stovek virtuálních kilometrů čtverečních (přesně to prý je 625 km2). Mimochodem, na tak velké rozloze nebudete muset šlapat pěšky, k dispozici budete mít samozřejmě různá "přemisťovadla". Hra jich má obsahovat 25 typů a najdete mezi nimi i helikoptéru. Zajímají-li vás další podrobnosti, přečtěte si čerstvé preview Boiling Point: Road to Hell na CVG, případně si projděte náš loňský rozhovor s vývojáři, kde se o hře hovořilo ještě jako o Xenus.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články