Worms 3D, Humvee Assault, XIII pics
zdroj: tisková zpráva

Worms 3D, Humvee Assault, XIII pics

16. 3. 2003 16:30 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

A opět jsme tu s několika novými ukázkami z připravovaných 3D dobrodružství barevných bojovně naladěných červíků - Worms 3D.

Tento titul je naplánován na pozdější měsíce letošního roku. Vyvíjí ho za podpory společnosti Activision studia Team 17, které pro vás kromě úplně nového 3D kabátku chystá rovněž řadu novinek v podobě zbraní, lokací, nepřátel, apod.

Dnes se také můžeme pochlubit několika novými high-res screenshoty v galerii ke hře Humvee Assault, od Infogrames. Ukázky jsou to vlastně již známé, nyní je ale můžete obdivovat v lepší kvalitě. Jak již název napovídá, bude hlavním prvkem této hry bojové a velice všestranné vozítko známé jako "humvee". Tato vozidla se stanou vašimi nerozlučnými společníky na nelehké cestě za teroristy. Jestli dáváte přednost spíše pohyblivým ukázkám, neváhejte shlédnout naše nové video z této hry.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Worms 3D galerie  ||  Humvee Assault galerie  ||  XIII galerie

Milovníci akčních FPS by si neměli nechat ujít nové přírůstky ke komiksové hře jménem XIII, určené nejen pro PC, ale také pro Xbox a PS2. Tento titul je založen na francouzském komiksu stejného názvu od Jeana Van Hammeho, který se naopak nechal inspirovat vraždou J.F. Kennedyho. Nicméně souvislost byste hledali těžko, neboť se autor nedrží striktně historických jmen a tváří a navíc své dílo zasadil místo do 60. let, do let 80tých. Hra se zaměřila na prvních pět částí komiksové série. Vsadí vás do role muže, který ztratil po záhadných událostech paměť a tak si začal kvůli svému tetování na hrudi říkat XIII. Na první pohled prý tato hra vypadá jako celkem průměrná střílečka, ale při bližším ohledání se dá najít mnohem více. Ovládání je např. ve stylu hry Halo. Váš arsenál zbraní bude tvořen mnoha kousky, mezi nimiž naleznete i Uzi, Barettu, raketomet, nůž, kuši, AK-47, M16, M60, bazooku, a budete moci použít i další účinné věci jako rozbité lahve, střepy, cihly, apod. XIII skýtá i řadu akcí, při kterých je třeba zůstat utajen a plížit se za zády nepřátel. Těšit se můžete na multiplayer. Vydání hry se předpokládá na podzim tohoto roku.

korgull

Nejnovější články