Výprava do arabského světa Gothic III
zdroj: tisková zpráva

Výprava do arabského světa Gothic III

20. 8. 2006 13:13 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Máme tu další screenshoty zachycující pouštní oblasti z Gothic III, na nichž je k vidění nějaké exotické městečko.

Až se nabažíte obrázky v tak trochu arabském stylu, můžete mrknout i na několik dalších nově přidaných, které jsou ovšem zasazeny do již provařené oblasti mírného klimatického pásu nacházejícím se uprostřed království Myrthany.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Aktuální číslo německého magazínu PCGames nabídlo osmistránkový článek, z nějž vyplynulo několik nových skutečností. Při svém putování budete prý moci plnit až 550 questů (z nichž ale pouze 25 bude příběhových), posbírat na 1000 předmětů, vylepšit si 9 různých schopností, osvojit na 70 perků, vyslechnout až 18 hodin mluveného slova, postupovat maximálně na 30. level a celkově se hraním bavit klidně 100 hodin. Více na domácí fanstránce, která mj. ještě zveřejnila jak minimální HW nároky (2 GHz, 512 MB RAM, 128 MB grafika), tak i ty doporučené (3 GHz, 1 GB RAM, Geforce 6800). Mimochodem, vydavatel G3 za velkou louží, Aspyr, pro Gothic III spustil tamní homepage.

UPDATE - V galerii naleznete ještě několik dalších parádních screenshotů zachycujících neznámé exotické město pod palbou slunečních paprsků. Nebo skřety, kteří jsou shodou okolností také pod palbou, ale místo slunečních paprsků na jejich tělo dopadají žhavé kapky vyvolané kouzlem ohnivý déšť. Jestli vás zajímá, co naleznete v krabici označené "Sběratelská edice", pak vězte, že radost vám udělá druhé DVD nazvané "Making of", soundtrack, veliká tištěná mapa celého světa, originální amulet a artbook, tedy kniha obsahující obrázky a concepty (thx Azazen).
zdroj: FiringSquad, fansites, jeuxvideopc

moolker

Nejnovější články