Vítejte v Trainz Railroad Simulator 2006
zdroj: tisková zpráva

Vítejte v Trainz Railroad Simulator 2006

19. 7. 2005 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Jestli máte slabost pro mašinky nebo prostě ty prostředky, které ke svému pohybu potřebují koleje, pak byste si neměli nechat ujít nové obrázky z nedávno oznámeného pokračování velmi úspěšné série společnosti Auran - Trainz Railroad Simulator 2006.

Tento titul prý má prosadit nové standardy realismu ve svém žánru. Pro případ, že byste si toho snad náhodou nevšimli, upozorňuji, že na některých ze screenshotů jsou tentokrát vidět už i lidé.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Trainz Railroad Simulator 2006 má těžit z předností nového fyzikálního enginu. Bude obsahovat předpřipravené tratě s úkoly zahrnujícími dálkový transport nákladu, dopravu cestujících rychlovlaky nebo služby interaktivním stanicím a přepravu zboží pro různá průmyslová odvětví. Dočkat byste se měli také nové verze nástroje pro snazší přístup a organizování vlastního obsahu, stahování nových přídavků a editování již existujících.

Update 20.7. by jd - Auran upřesnil termín vydání anglické verze, která má být venku už v září, a zhruba měsíc poté se má objevit také česká verze od CD Projektu. Zároveň uvolnil první trailer (3 MB nebo 13 MB, WMV), který má minutu a třičtvrtě. Předvádí jednotlivé vlastnosti hry, jako jsou nové tratě ve Velké Británii, Německu, Austrálii, USA, Kanadě a Španělsku, dále zdokonalenou fyziku, pohled pasažéra z kupé, herní mód Surveyor s úpravou krajiny, prográmek pro správu obsahu a nástroj umožňující změnit barvu vlaku.
zdroj: TTG

korgull

Nejnovější články