Vesmírné RPG Enosta: Discovery Beyond
zdroj: tisková zpráva

Vesmírné RPG Enosta: Discovery Beyond

27. 6. 2005 12:12 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Vydavatelská společnost Akella chystá ve spolupráci s vývojářským týmem Kvazar Studio nové vesmírné RPG s názvem Enosta: Discovery Beyond.

Jde o third-person hru pojednávající o jisté tajemné hrozbě - Temnotě, která pomalu zahlcuje celý vesmír. Stanete v roli mladého a odvážného pilota, jenž je svědkem posledních dnů své galaxie, a pokusíte se udělat vše, abyste svůj svět zachránili. Vydání této hry očekávejte koncem letošního roku. Nabídnout vám dnes můžeme i první screenshoty.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Jak už bylo řečeno výše, ocitnete se v roli mladého pilota. Ten má v úmyslu prozkoumat onu pohromu tvořenou kosmickým odpadem, která pomalu a pěkně kousek po kousku polyká jako velká černá díra celý vesmír. Čeká vás dobrodružství mezi mrtvými planetami třech naprosto unikátních galaxií, pohřebišti vesmírných lodí i nejrůznějšími vesmírnými anomáliemi. Najdete i legendární svět Enosta, kde se zrádná Temnota nevyskytuje. Samozřejmě ne každý, s kým se setkáte, bude mít pro vás pochopení, a tak se nevyhnete ani soubojům s nepřáteli lidské rasy, kteří si už před tisíci let zvolili svou cestu osudem. Když zrovna nebudete bojovat, můžete i obchodovat, provádět výzkum, případně si najmout na cestu společníky.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články