Vesmírné korporace v EVE: Second Genesis
zdroj: tisková zpráva

Vesmírné korporace v EVE: Second Genesis

27. 10. 2002 0:10 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Islandský tým Crowd Control Productions v současnosti pracuje na onlinovce Eve Online: Second Genesis.

Narozdíl od fantasy světů většiny her žánru MMORPG se s naší postavou vydáme do vesmíru a procestujeme několik solárních systémů, mezi kterými se budeme moci pohybovat pomocí speciálních hvězdných bran, suplujících klasické teleporty. Velikost herního světa bude omezena asi pěti tisícovkami těchto solárních systémů, z nichž 3000 bude přístupných hned od začátku. Rovná tisícovka má pak být defaultně osídlena NPC postavami a jejich společnostmi - těch největších tam najdeme hned pět.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Místo guild si totiž budou hráči v Eve zakládat sdružení - jakési vesmírné korporace. Ty budou moci stavět vesmírné stanice s vlastními ekonomikami a zabývat se i takovými věcmi jako je dolování, výroba nebo obchodování s ostatními. Samozřejmě budou vlastnit různé typy "firemních" lodí, pro které půjde pomocí herních utilit vytvořit stylová dekorace jako individuální barvy nebo loga. Korporace ve hře nebudou omezeny počtem hráčů, ale spíše jejich schopnostmi. Autoři říkají, že méně než dvacet lidí ale pravděpodobně vlastní společnost dohromady nedá. Pokud vás zajímá pilotní příběh, najdete jej v tomto starším preview.

Požadavkům pro příjemnou hru vyhoví Pentium 3 a kvalitní grafická karta, nejlépe GeForce (2-4). CCP slibují, že s určitou mírou snesitelného lagování si Eve zahrají i modemisté s přenosovou kapacitou linky 33.6Kb. V USA si první Američané budou moci vytvořit své společnosti ještě před Vánocemi, zbytek světa se k Eve dostane až na začátku příštího roku. Vydání bude předcházet ještě třetí fáze betatestu, do které sezapíše 5000 hráčů.

kate

Nejnovější články