Velká jízda s NASCAR Thunder 2004
zdroj: tisková zpráva

Velká jízda s NASCAR Thunder 2004

23. 8. 2003 15:15 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Už pěkných pár týdnů jsme na našich stránkách nezmiňovali nadcházející pokračování série závodních simulací NASCAR Thunder od EA Sports.

Jistě proto uvítáte dnešní novou sadu screenshotů z této hry. NASCAR Thunder 2004 by se měla objevit již brzy, a to ve verzích pro PC, PS2 a Xbox. Majitelé PCéček se přitom dočkají nového fyzického enginu, který by měl zajistit autentický zážitek z jízdy.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

PC verze NASCAR Thunder 2004 bude navíc obsahovat ještě nový herní mód, tzv. "Carrier Mode", který úplně poprvé hráče zasvětí do problematiky vedení týmů, včetně sponzorování, konstrukce vozidel, jejich nastavení, apod. Hra vám umožní dělat se svými vozy téměř divy. Budete si moci pohrávat s nejrůznějšími detaily, jako rozšíření blatníků, úhel zadního spoileru, tlak v pneumatikách, a řada dalších věcí. Na každý závod bude třeba auto perfektně připravit a ještě než vyrazíte naostro, budete si moci zajet zkušební jízdu, aniž byste ovlivnili své umístění v NASCAR Cupu. Chybět samozřejmě nebude ani možnost online hry až pro 16 hráčů přes LAN i Internet. Vylepšen byl také model poškození. Hra bude jinak obsahovat přes 60 jezdců a více než 100 autentických nástřiků aut.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články