Unreal Tournament 2004 screenshoty
zdroj: tisková zpráva

Unreal Tournament 2004 screenshoty

25. 8. 2003 22:22 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Narozdíl od UT2003, který (ač dychtivě očekáván) nepřinesl tolik nového, kolik si někteří fanoušci představovali, prý bude Unreal Tournament 2004 přeci jen obsahovat řadu významnějších novinek.

Například se vrátí populární herní typ založený na různých úkolech - tzv. Assault. To sice není novinka jako taková, ale jistě to mnohé z příznivců potěší. Nový však bude herní mód zvaný Onslaught, ve kterém se vám představí spousta různých dopravních prostředků. Nejlépe lze prý tento mód popsat jako křížence mezi Planetside a Battlefield 1942. Cíl hráčů v něm je jednoduchý - každý tým bude mít základnu a půjde o to, zničit tu soupeřovu dříve, než on zničí tu vaši. Mimochodem, nezapomeňte nahlédnout do naší galerie, kde je k vidění 19 nových ukázek (thx Clayman).

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Jednotlivé levely budou dosti rozmanité. Podíváte se např. do vesmíru, přičemž vaším úkolem bude stíhačkou napadnout mateřskou loď, vyřadit generátory jejích štítů a pak pokračovat v útoku na její palubě. Když už tam budete, vývojáři vám dají možnost vypnout generátory gravitačního pole, což způsobí docela slušný zmatek, když se vše začne vznášet ve vzduchoprázdnu. Nyní je však ještě věcí debaty, zda bude také vašim soupeřům umožněno pohnout s gravitačním polem a znovu ho zapnout, což by samozřejmě mohlo také dosti slušně zamíchat kartami. Jiná mapa bude velmi podobná jedné z původního UT, bude ale o dost větší. Její název je Convoy a jejím základem budou dva souběžně jedoucí vlaky. Další mapa vás zase zavede do okolí jakéhosi průmyslového města a ještě další dokonce dovnitř města s mrakodrapy tyčícími se vzhůru ke hvězdám.

Jak bylo uvedeno výše, Onslaught mód vám představí různá vozítka. Bude to např. Raptor, letadélko pro jednoho pilota (má obdobné funkce jako Banshee v Halo, ale vypadá jinak). Dále zde bude vznášedlo Manta, Scorpion a Hellbender. Chybět nebudou prý ani nějaké nové zbraně (přilepovací granáty; AVRIL - raketomet, který dokáže jednou až dvěma střelami dostat menší vozidlo, na větší už střel spotřebujete více; "pavoučí" miny, které skočí na svůj nejbližší cíl automaticky, aj.). Celkem má Onslaught mód obsahovat devět map. Pak vás budou čekat ještě nové levely pro DM a CTF. K vydání Unreal Tournament 2004 by mělo dojít ještě letos, asi v listopadu, čemuž bude předcházet i hratelné demo.
zdroj: GameSpy

korgull

Nejnovější články