Ukázky z Massive Assault: Phantom Renaissance
zdroj: tisková zpráva

Ukázky z Massive Assault: Phantom Renaissance

19. 8. 2004 12:12 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Studio Wargaming.net vypustilo opravdu pořádný balík nových screenshotů z jejich nadcházejícího nezávislého rozšíření tahové strategie Massive Assault - Phantom Renaissance.

To má podle nejnovějších informací vyjít někdy v prvním čtvrtletí příštího roku, což oproti původně plánovanému letošnímu podzimu znamená jisté odložení. Nových obrázků je celkem třicet a všechny si je můžete prohlédnout v naší galerii. Vidět na nich můžete nové jednotky, náznaky nového módu kariéry, nové planety i nový interface.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Konkrétně zde například uvidíte v akci transportní helikoptéry, bitevní plošinu s raketomety, velmi nebezpečnou námořní jednotku zvanou "leviathan" a také tzv. "pteroshields", což je protiletadlová jednotka. Díky již výše zmíněnému novému módu kariéry získá hra ohromný role-playing aspekt. Hráči budou bojovat proti nejrůznějším nepřátelským generálům s různými sadami schopností, které tvůrci nazývají "talenty". Každé vítězství vám přinese body, které budete moci utratit za nové schopnosti a nové technologie. Tímto už nepůjde pouze o bojování, ale také o zdokonalování své postavičky.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články