UFO: Alien Invasion pro příznivce série X-COM
zdroj: tisková zpráva

UFO: Alien Invasion pro příznivce série X-COM

2. 1. 2004 22:22 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Příznivci série X-COM od vývojářů Mythos a Micropose se mohou těšit na další titul inspirovaný těmito hrami.

Jmenuje se UFO: Alien Invasion a jde o amatérský projekt nadšenců, kteří se nesnaží na sérii nijak navázat nebo vytvořit její remake, pouze se jí chtějí přiblížit. O tom, že jde o nadšence, svědčí i fakt, že až bude UFO: Alien Invasion hotova, budete si ji moci zdarma stáhnout přímo z oficiálních stránek.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

UFO: Alien Invasion je strategickou, 100% tahovou hrou, v níž bude docházet k taktickým soubojům s nepřátelskými mimozemšťany, kteří by rádi pronikli na Zemi. Každý člen vašeho týmu bude vybaven určitým omezeným počtem časových jednotek, které mu budou postupně ubývat, jak se bude v prostředí pohybovat, střílet nebo vykonávat jinou akci. Cílem hry bude zpravidla dostat co největší množství ufonů, ale také zajistit co nejmenší ztráty v řadách obyvatelstva nebo získat nějakou část cizí technologie, kterou byste mohli dále zkoumat a nakonec obrátit proti jejím původním tvůrcům.

Základem této hry je dosti upravená verze Quake 2 enginu od ID Software. K dispozici bude i multiplayer s možností hry přes LAN i Internet. Jestli vše dobře dopadne, už v únoru si budete hru moci vyzkoušet v její hratelné demoverzi se třemi mapami.
zdroj: homepage

korgull

Nejnovější články