Tropico již brzy
zdroj: tisková zpráva

Tropico již brzy

11. 4. 2001 11:17 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Těsně před dokončením je již budovatelská hra Tropico od PopTop Software, tvůrců například úspěšného Railroad Tycoona 2.

Právě z této hry si autoři vzali engine a stvořili hru novou, která ale spíše bude připomínat sérii Sim City. V Tropicu se stanete diktátorem na karibském ostrově a budete se tak muset starat o chod celého ostrovního impéria.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Vůbec volba diktátora na začátku bude určovat, kterým směrem se bude hra ubírat. Na výběr bude několik známých předdefinovaných diktátorů (třeba Fidel Castro), ale klidně si můžete vytvořit svého. Stačí si navolit jeho vlastnosti, schopnosti a vztahy s okolím. Zvolíte si co váš diktátor vystudoval, jeho osobní vlastnosti, jak se dostal k moci (demokraticky, převrat, pomocí tajných služeb atd.), jaké vztahy má ke světovým velmocem a spoustu dalších věcí. Z toho pak budou pramenit jednotlivé vztahy ve hře. Volbou různých diktátorů tak můžete hrát pokaždé úplně jinou hru. Tropico by mohlo být dokončeno již do konce dubna. Obrázek zdroj: tisková zpráva

leon

Nejnovější články