Trash - odpadky nad zlato
zdroj: tisková zpráva

Trash - odpadky nad zlato

8. 6. 2003 11:11 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Odpadky jsou obvykle považovány za nepříjemný vedlejší produkt lidského bytí a bohužel si lidé často ani nevědí rady, co s nimi.

Představte si ale, že po takové apokalypse se mohou právě tyto odpadky stát životně důležitým zdrojem, o který se vyplatí válčit. Přesně s touhle myšlenkou si alespoň pohrávají InhumanGames ve svém projektu s trefným názvem Trash, ze kterého vám dnes přinášíme několik ukázek. Jde o 3D real-time strategii zasazenou do post-apokalyptické budoucnosti, která se zaměřuje na multiplayerové online hraní. Datum vydání tohoto titulu ještě nebylo stanoveno, nicméně vývoj trvá už více než dva roky a zahájeno bylo i betatestování.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

V této hře se budou o vládu nad odpadky (pět druhů) spolu bít tři různé frakce, jejichž prvním vítězstvím je už jen to, že přežily zkázu světa. První z nich jsou lidé, kteří z věcí na skládkách a smetištích dokáží sestavit hrůzu nahánějící válečné stroje. Jejich technologie je sice primitivní, ale efektivní. Spoléhají na konvenční zbraně a používají auta, motorky a další prostředky s velkou spotřebou paliva. Další zdejší frakcí jsou mutanti. Radiace z některých přeživších existencí udělala super-bytosti, které nyní loví lidi a mutují je jak se jim zlíbí. Straní se lidských technologií, raději využívají své nadlidské schopnosti (např. teleportace). A konečně poslední soupeřící stranou jsou inteligentní stroje. Paradoxně došlo k převrácení rolí strojů a lidí, takže stroje v této realitě sbírají lidi a využívají je jako pohon ve svých továrnách. Strojům slouží k přemísťování železnice.
zdroj: homepage

korgull

Nejnovější články