The Thing útočí
zdroj: tisková zpráva

The Thing útočí

20. 1. 2002 13:44 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Záhadná smrt všech členů americké vědecké expedice v nehostinné ledové pustině Antarktidy.

Vojenský záchranný tým vyslaný vyšetřit okolnosti tragédie, se v těchto tězkých podmínkách setkává s mimozemskou, tvar měnící, formou života, která na sebe bere podobu všeho, co zabije - zvířat i lidí.
Pokud se Vám tento příběh zdá povědomý, pak už nejspíš stačí jen ťuknout - ano, jde o velice známý horor s názvem Věc (v originále The Thing), který byl natočen v roce 1982. Film byl sám o sobě velmi působivý, a tak asi není třeba příliš pochybovat o tom, že stejnojmenná počítačová hra vznikající na základě onoho snímku, bude neméně napínavá. Zvlášť když bude vypadat alespoň tak dobře, jak ukazují další nové obrázky v naší galerii.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Znovu můžete prožít v tvrdých podmínkách naprosté isolace od ostatního světa, paranoidní stavy vycházející z nervydrásajících událostí a strachu. Tentokrát však nebudete pouze přihlížet, ale stanete se přímou součástí děje. Všude kolem Vás bude číhat nebezpečné monstrum, které lze jen těžko spatřit a ještě hůř zabít. Tato "Věc" nebude mít žádné laserové nebo jiné účiiné zbraně, přesto bude mít dlouho navrch. Nenechte se zastrašit a zbavte ve hře The Thing lidstvo této odporné hrozby.
zdroj: DailyRush Obrázek zdroj: tisková zpráva

korgull

Nejnovější články