The Matrix Online - Matrix skutečností
zdroj: tisková zpráva

The Matrix Online - Matrix skutečností

14. 5. 2003 15:15 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Na loňské E3 byl společnostmi Warner Bros., Monolith a EON oznámen masivně multiplayerový titul založený na filmu Matrix - The Matrix Online.

I na letošní E3 bude tento projekt presentován, tentokrát však pod hlavičkou Ubisoftu, takže, i když se tak mohlo v průběhu toho roku, co od oznámení uplynul, zdát, nikterak se na něj nezapomnělo a jeho vývoj stále pokračuje. Otevření bran do tohoto virtuálního světa je naplánováno na druhou polovinu příštího roku, přičemž betatestování by prý mohlo začít ještě letos. Kdyby jste si nebyli jistí tím, proč je s jedním titulem spojeno tolik lidí, pak byste měli vědět, že zatímco Warner Bros. jsou zodpovědní za příběh a obsah (spolu s Ubisoftem navíc titul vydávají), vývojářem jsou Monolith a EON Entertainment (vlastníky jsou bratři Wachowski, tvůrci trilogie Matrix) a Ubisoft pochopitelně proces dovrší distribucí.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

The Matrix Online vás vezme na výlet do ohromného města, které najednou pojme tisíce hráčů. Hra má navázat na trilogii a nechá vás vést boj "člověka proti stroji". Stejně jako jsou akční původní filmy, bude akční i tento titul. Proto také budete mít přístup ke spoustě různých zbraní a ovládat i různá bojová umění. Budete si moci navrhnout hrdinu a vybavit ho slušivým oblečením. Poté se s ním vydáte získávat stovky možných schopností a sil. Až budete dost dobří, budete se moci o svá tajemství podělit s jinými a něco na tom i trhnout. Vzhledem k tomu, že toto téma je v současné době obzvlášť ožehavé a právě vycházející Enter the Matrix zdá se nesplňuje až tak představy mnoha hráčů, kteří na něj s napětím čekají, je otázkou, jak si vývojáři poradí s něčím tak náročným a komplexním, jako je žánr MMORPG.
zdroj: IGNhomepageSector

korgull

Nejnovější články