Taktická střílečka Lost Legion
zdroj: tisková zpráva

Taktická střílečka Lost Legion

8. 8. 2002 14:00 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Naše další nové obrázky vás zanesou do světů vzdálených tisíce světelných let a do doby (25.

století) velkého ohrožení lidské civilizace. O její záchranu se vlastně ve hře, prozatím nazvané Lost Legion, také s týmem vojáků pokusíte. Datum vydání hry ani její vydavatel nebyly zatím oficiálně oznámeny, ale doufejme, že se se hrou setkáme dříve, než v onom 25.století. Podle scénáře, kteří tvůrci nastolili, by jsme si Lost Legion v té době stejně asi už nezahráli.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Lost Legion vás postaví do role velitele až pětičlené jednotky vojáků, s nimiž budete čelit ohromné převaze mimozemských nepřátel, kteří ani neznají, natož aby pak ještě dodržovali nějaká lidmi stanovená pravidla a taktiky. Čeká vás více než 20 náročných misí odehrávajících se v zajímavém prostředí. K dispozici budete mít velké množství různých nových zbraní, od malých ručních střelných, po těžké výbušniny, které dokáží zlikvidovat nepřátele i okolí. Abyste nemuseli celou planetu projít pěšky, můžete své unavené tělo naložit do připravených interaktivních vozidel.

Společnost ZZICT, která hru vyvíjí, si pro svůj projekt naprogramovala i vlastní engine využívající všech předností nejnovějších technologií. Tento engine, kromě mnoha jistě zajímavých efektů, vč. efektů počasí apod., rovněž podporuje multiplayer, takže pařani, kteří se neradi na jakékoliv cesty vypravují sami, nebudou o nic ochuzeni.
zdroj: GameSpy

korgull

Nejnovější články