Tajemná sci-fi trilogie Advent Rising
zdroj: tisková zpráva

Tajemná sci-fi trilogie Advent Rising

14. 5. 2004 10:48 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

V dílnách studia GlyphX Games vzniká pod záštitou společnosti Majesco Games nová third-person akční adventura pro Xbox a PC s názvem Advent Rising.

Obrázky, které jsou nyní k vidění v naší galerii, jsou výsledkem právě probíhající výstavy E3, kde tento titul samozřejmě nechybí. Jde o první díl z plánované single-playerové sci-fi trilogie, postavený na Unreal Warfare enginu (s fyzikou Karma). Na příběhu hry vývojáři spolupracují se spisovatelem Orson Scott Cardem. O bližších aspektech příběhu se toho mnoho neví. Je to prý proto, že se tvůrci snaží zachovat jeho celistvost a také dopad na hráče.

Holt se tedy budeme muset spokojit s tím, co už jsme zmiňovali v našich dřívějších zprávách, tedy že jde o legendu šířící se galaxií, o mocné rase, jejíž příslušník by dokázal uvést vesmír do harmonie, jenže se předpokládá, že tento druh již neexistuje. Tou rasou jsou lidé a samozřejmě, že existují. Mají ale namále. Hlavní hrdina se jmenuje Gideon.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

GlyphX Games mají v úmyslu vytvořit mezi hrou a hráčem emotivní pouto. Chtějí toho dosáhnout nejen pomocí příběhu, ale také pomocí citově realistických postav nebo působivého tématického hudebního doprovodu složeného tak, aby pasoval na každou situaci ve hře. V Advent Rising budete mít k dispozici řadu různých zbraní. Každá z nich bude mít nějaký sekundární palebný mód. V akci se budou hojně využívat také různé supersíly. Tvůrci ve hře představí unikátní zaměřovací systém a hráči prý budou překvapeni také přizpůsobitelností ovládacího schématu, který nebylo jednoduché vytvořit. V současné době se dá říci, že je hra v základu hotová. Nyní se vývojáři zaměřují na její doladění, vyvážení, prostě vybroušení. Termín vydání nebyl ještě přesně určen. Uvádí se však, že se s prvním dílem trilogie Advent Rising setkáme ještě letos. Více se dočtete v rozhovoru na HomeLANu.
zdroj: HomeLAN

korgull

Nejnovější články