Supervojákem v Gene Troopers
zdroj: tisková zpráva

Supervojákem v Gene Troopers

5. 5. 2005 13:13 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Na konzole PS2, Xbox a hlavně PC míří zajímavá FPS od slovenského Cauldronu, v níž se ocitnete v nelítostném fiktivním univerzu.

Speciální jednotky Gene Troopers zde mají mít jediný cíl - najít všechny skryté formy života, přičemž vhodní jedinci pomocí speciální genové technologie půjdou poté přetvořit na loajální služebníky zla.
Proti tomu se však postaví vaše maličkost, kterou díky RPG prvkům budete moci předefinovat k obrazu svému. Volba bojových a stealth skillů má determinovat vaše schopnosti, jež mají být dále umocněné bohatou interakcí s NPC a kooperací se členy vašeho týmu. V akci máte ocenit široký rejstřík zbraňového arzenálu, specialitky jako bullet-time, pokrokovou HAVOK fyziku, ovládání strojového parku a v neposledku klasické multiplayerové módy.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Připravte se na návštěvu unikátních světů, obývaných různými rasami a kreaturami, s rozličnou architekturou a hlavně jistou svobodou při rozhodování stran postupu k cíli. Ve finále se pak na základě vašeho počínání máte nadít několika alternativních konců. Gene Troopers vypadá jako osvěžující sonda do FPS žánru, co má nabízet slušnou porci akce okořeněnou zajímavým příběhovým pozadím, takže doufejme, že vyřčená pozitiva nezůstanou jen na papíře. Termín vydání zatím vydavatel TDK neohlásil.
zdroj: WP

martin

Nejnovější články