Strategie Supreme Ruler 2010
zdroj: tisková zpráva

Strategie Supreme Ruler 2010

12. 1. 2004 12:12 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Nároční příznivci strategických her se mohou v dohledné době těšit na nový titul s názvem Supreme Ruler 2010.

Tato hra vzniká v dílnách společnosti BattleGoat Studios a vyjít by měla v druhém čtvrtletí tohoto roku. Hráčům bude v Supreme Ruler 2010 představen svět roku 2010, nedaleké budoucnosti zkoušené globální recesí a politickou nestabilitou. Všechny tyto nepříjemnosti povedou k roztříštění světa na menší ekonomické a vojenské regiony. A jednomu takovému regionu budete moci vládnout právě vy, a to jak co do ekonomické, tak co do vojenské a diplomatické stránky.

Vývojáři pro vás chystají několik různých scénářů. Zatímco v jednom bude vaším cílem přežít "znovusjednocující volby", v jiném se budete muset ubránit invazi, upevnit svou politickou moc a jednou pro vždy se stát nejvyšším vládcem.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Supreme Ruler 2010 vám dá možnost vybrat si, zda budete chtít hrát v reálném čase nebo tahově. Tato volba bude k dispozici v single- i multiplayeru. Diplomatický model má být v této hře poměrně unikátní. Má zahrnovat plný seznam všech dostupných smluv (včetně oficiálních spojenců), stejně jako neomezené obchodní možnosti. Hráč může obchodovat jakoukoliv kombinací peněz, vojenského vybavení, smluv, produktů, technologií a třeba i území. Pokud jde o bitvy, tvůrci tvrdí, že do díla zakomponovali principy několika různých her - Civilization, General Panzers a Red Alert. Velkou roli v nich sehraje taktika.

Supreme Ruler 2010 se bude podle slov vývojářů možné snadno naučit ovládat, ale mnohem náročnější bude ji zvládnout. Pro začátek bude hra obsahovat tutoriál, který vás zasvětí zejména do ekonomického a diplomatického modelu. Jak bylo řečeno výše, bude ve hře zahrnut i multiplayer, a to až pro 16 hráčů. AI je navržena tak, aby se učila poznat vaši taktiku a snažila se předpokládat další vaše kroky. V žádném případě prý počítačoví soupeři nebudou chatovat.
zdroj: warfarehg

korgull

Nejnovější články