Strategická akční adventura The Plan
zdroj: tisková zpráva

Strategická akční adventura The Plan

14. 6. 2005 13:13 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Společnost Monte Cristo zdá se nezahálí, neboť vám dnes můžeme představit další titul z její dílny - poměrně unikátní hru s názvem The Plan, vyvíjenou pro PC, PS2 a Xbox.

Jak jsme se dozvěděli z preview na stránkách PC.IGN, nejlépe lze The Plan popsat jako kombinaci real-time strategie a akční adventury. Hráč v ní ztvární roli vůdce týmu zlodějů, složeného z experta na výbušniny, experta na počítače, atraktivní ženy uplatňující svůj šarm na odlákání případných strážců, apod. Děj se tedy bude odehrávat především v interiérech, kde se budou nacházet objekty vašeho zájmu. Samozřejmě to budou budovy nějak zabezpečené a střežené, tudíž si budete muset poradit jak s hlídači, tak například i s laserovými paprsky.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Jak si můžete všimnout na ukázkách v naší galerii, hra vám bude děj zprostředkovávat pomocí rozdělené obrazovky, a to do tří částí, přičemž v té největší bude probíhat vždy to nejdůležitější. Další dvě menší obrazovky vám pak ukáží, co podniká zbytek vašeho týmu. Mezi jednotlivými úseky se budete moci ale také přepínat. například dojde k situaci, kdy se váš primární tým nebude moci dostat dále, protože mu budou v cestě bránit lasery. Přepnete se tedy ke svému technickému týmu, který se mezitím propracoval do ovládací místnosti, může proto lasery vypnout. Každý level prý budete moci vyřešit více způsoby. Navíc, podobně jako v Hitmanovi i v The Plan budete moci volit mezi kradmým plížením se a přímým ozbrojeným útokem. Termín vydání zatím není znám.
zdroj: PC.IGN

korgull

Nejnovější články