Stín minulosti v Hitman 3: Contracts
zdroj: tisková zpráva

Stín minulosti v Hitman 3: Contracts

9. 2. 2004 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Chystaným dílem akce s nájemným vrahem v hlavní roli Hitman 3: Contracts se prý IO Interactive pokusí nastolit úplně nový směr série.

Příběh začne v Paříži, kde agent 47 při plnění další ze svých zakázek jen o vlásek unikne polici. Sám a zraněný se ukrývá v levném hotýlku, zatímco speciální jednotky francouzské policie (GIGN) jsou mu stále blíž. Zápletkou trojky má být boj našeho hrdiny se stínem vlastní minulosti, s hlasem svědomí. Právě s ním si bude muset vyrovnat své účty předtím než se pustí na opravdový útěk, potažmo do dalších dobrodružství. Díky tomu se tak hráči vrátí i k některým záležitostem z předchozích dílů a rovněž se konečně dozví něco víc o osobnosti a minulosti 47.

V jedné z pozdějších misí bude vaším úkolem například zabít italského mafiána, který si říká Meat King. Celou akci budete muset provést během večírku, který tento boss uspořádá na oslavu svého zproštění obžaloby z vraždy. Kromě toho že se vypořádáte s ním i jeho právníkem, bude vaším úkolem též najít důkazy potvrzující jeho vinu. Tělo dívky, kterou měl údajně zabít, se totiž nikdy nenašlo.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Co se týče hratelnosti, bude Hitman 3 opět primárně viděný z third-person perspektivy, na výběr však bude i výhled z první osoby. Pokud jde o obtížnost, měl by být easy mod o něco lehčí než v Hitman 2: Silent Assasin a hard obtížnost naopak náročnější, tak aby si hru mohli vychutnat jak začátečníci, tak i ostřílení "zabijáci". Protože se budete muset obecně pohybovat v civilnějším prostředí než minule, narazíte i na více postav, se kterými budete pouze komunikovat.

V ohledu na vizuální zpracování, prý doznal Glacier engine mnoha změn, které si vyžádala už hra Freedom Fighters, navíc byla vylepšena fyzika objektů. Podle Jacoba Andersena z IO bude Hitman 3 celkově působit rozhodně jinak než předchozí díl. Nakolik se tato slova potvrdí, bychom se měli dozvědět už koncem dubna, kdy titul vychází pro PC, PS2 i Xbox. Pětici nových ukázek, i když v nízkém rozlišení z konzolí, najdete v této galerii.
zdroj: GamePro

kate

Nejnovější články